Wednesday, April 29, 2009

oii oii oii !!

aku rasa nama blog aku ni Life Is A Story.
takde pulak aku tulis Life Is About Menjawab Tag.
kau tengok kotak mengumpat kat sebelah kanan ni,
suka-suka je 3 makhluk ni tag aku.
itu tak termasuk yang guna kaedah kirim-kirim.
apa korang ingat ini blog tag?
atau bulan ini bulan mari mengetag encik k.e.r.i.?

notakaki : tengah-tengah tahun ni banyak gila kerja seh!

19 tukang komen:

mugiwara said...

ye...tgh tahun ada byk kerja...
internal audit akn berlangsung...tu yg kena buat documentation leklok...

dan ramai lak yg ske tag time2 ni...
aku juga ada lg beberapa outstanding tag yg kena buat....

kau buat juga lah. tapi satu satu dulu...

aku pun bersabar je ni...

Ahmad Azrin Aziz said...

balas weh, jangan tak balas..

mrblind said...

gua punya lupa pulak nak letak dalam chat box...hahaha..lu tak buat gatal tapak kaki lu..

sharamli said...

tu la..len kali kal0 kena wat..sila JANGAN buat...
muahaha

Abaan Pok Ya said...

buat tag??buang karang je..baek xpyh..susah woi..kene gune otak nk jawab..

miSz.haNie said...

kata sharing is caring..
hambek laa...
hahahahahahaha!!

www.balitopholidays.com said...

hello, salam kenal dari pulau dewata ^^!

RiZaL HaShiM said...

jawab tag aku tu...
jangan tak jawab...
bukan selalu pun aku mengetag ko nih...
hehehe(",)

Munirah Abd said...

hahahha jawab je la keri oi...
bila lai....hiksss


betul2x byk giler kejeeeeeeeeeee

addyaholix said...

join aku boikot tag. haha!

k.e.r.i. said...

mugiwara ~
aku pospon semua ke bulan depan.

ahmad azrin aziz ~
gua punya tag pun lu belum langsai brader.

mrblind ~
gua pakai kasut weh.
bukan macam lu. haha.

sharamli ~
tak buat kang terasa hati saing-saing.

abaan pok ya ~
dok la sesusoh nok wak coding ni.

misz.hanie ~
aku tak pernah kata ayat tu.

rizal hashim ~
sekali aku jawab, lepas ni konpem ko kasi lagi.

munirah ~
pekerjaan kita ni mana ada masa nak jawab tag kak mun.

addyaholix ~
dasat!
dah ada persatuan memboikot tag.

azie said...
This comment has been removed by the author.
ZARA 札拉 [사랑해~] said...

sebab ko rajin sangat~

jadik ko harus tabah~

hahahaha~

azie said...

k.e.r.i ko kena tabah hadapan dugaan dan rintangan dalam hidup ni

tag tu cuma sikit cubaan berbandingan cobaan lain,kah kah kah

amacam positip tak aku?

missy suzi said...

kene tabah hadapi dugaan?
ah!gay ape..hahahahahaha
lempang nk?1 lempang RM18
1 lempang FREE..mau?
mane satu?hahaha

paiseh said...

jgn susah hati,
nnt gua tambah lagi.

amacam pantun dua cotet gua?? hahahahahaa..!!

miSs dee 4 dino said...

hahaha..
rilek ah keri..
ko kan famos..
mmg ah kene tag jek..

Tijah said...

oit! ko tak tido lagi eh? kemain cerca aku kannnn???

slamat hari buruh...

errr...ko keje tak nih?

k.e.r.i. said...

zara ~
rajin la sangat.

azie ~
ko memang positif.
memang patut jadi pengajar budak kecik.

missy suzi ~
dah lama seh tak kena lempang dengan kau.

paiseh ~
gua balas.
lu nak kasi gua tak paksa.
tapi lu memang cilaka.
haha~

miss dee ~
famos amos kah?
bila miss D nak turun putrajaya belanja famos amos ni.

tijah ~
tercaci lah kak.
loser lah kerja malam-malam ni.
hahaha.

 
Template by suckmylolly.com - background image by elmer.0 - edited by k.e.r.i.