Friday, April 17, 2009

ini bukan seratus tambah, ini seratus soalan...

1. Real name : Mohd k.e.r.i. bin Haji Ibrahim
2. Nickname(s) : Baby Boy *haha*
3. Age : 20 plus plus
4. Zodiac sign : Singa Jantan
5. Male or female : Nak tengok?
6. Elementary : Tadika Kampung Pulau Kerengga, Marang
7. Middle school : Sekolah Kebangsaan Pulau Kerengga, Marang
8. High school : SMK(A) ****** ***** *****, Kuala Terengganu
9. College : kay yu ti kay em, melaka
10. Hair colour : Biru
11. Long or short : Pacak Pendek
12. Loud or quit : Silent mode
13. Sweats or jeans : Short & Boxer
14. Phone or camera : DSLR
15. Health freak : Muncet
16. Drink or smoke : Asap
17. Do you have crush on someone : *sengih nampak gigi*
18. Eat or drink : kedaroh dan ranggoh
19. Piercing : mahu!
20. Tattoos : euww.
21. Social or anti-social : Hantu social
22. First piercing : Lupa
23. First relationship : Darjah 5
24. First best friend : TV
25. First award : Darjah 3
26. First kiss : Kat mulut lah!
27. First pet : Kutu
28. First big vacation : Nilai 3
29. First love at first sight : Sokmo
30. First big birthday : Tahun lepas

Currently
31. Eating : Secret recipe. shepha sila jeles
32. Drink : Teh 'o' beng
33. Excitement level : Cecah siling
34. I'm about to : Habiskan tag ni lah
35. Listening to : King of Leon ~ Use Somebody
36. Plan for today : Tidur
37. Waiting for : Taik bintang jatuh.
38. Energy level : Full bar.
39. Thinking of someone : A*****t
40. Want kids : Kalau dia boleh beranak
41. Want to get married : *blushing*
42. Careers in mind : hakim, mat joe, shepha, nughul & kak nor sahaja yang tahu. updated : nutt dan ain pun dah tahu.
* kepada nama-nama di atas, tolong jangan sebarkan ye. plisss.

Which is better in the girl you like
68. Lips or eye : satu badan.
69. Romantic or funny : Bukan lawak bodoh.
70. Shorter or taller : Paras bahu.
71. Romantic or spontaneous : Spontaneous? melatah kah?
72. Protective or caring : Protecting is caring.
73. Nice stomach or nice arms : 36-24-36
74. Sensitive or loud : Sentap!
75. Hook-up or relationship : One night stand.
76. Trouble maker or hesitant : dua-dua pun boleh.

Have you ever
80. Lose glasses or contacts : *
81. Ran away from home : *
82 . Held gun/knife for self defense : *
83. Kill somebody : *
84. Been arrested : *
85. Broken someone's heart : *
86. Cried when someone died : *
* = Tidak pernah sama sekali

Dou you believe in
89. Yourself : Dinasihatkan jangan percaya
90. Miracle : Qada' dan qadar
91. Love at first sight : Berapa kali nak ulang siar soalan ni?
92. Heaven : WAJIB
93. Santa Claus : HARAM
94. Tooth fairy : HARAM
95. Kiss in the first date : HARAM

Truthfully...bukan Truthiness ye ujie.
97. Is there is someone you would want to be with right now : Tilam dan bantal
98. Are you seriously happy with where you are in now : Sofa yang nikmat
99. Do you believe in GOD : WAJIB
100. Post as 100 truths and tag 10-minus-8 people : Naim Husni dan Aishah. korang punya tag aku setel tahun depan. haha.

notakaki : iema, lain kali jangan tag panjang-satu-kilometer ni lagi. penat woh.

22 tukang komen:

paiseh said...

gua baru baca smpai nombor dua dah muntah2...

hahahahahaa..!!

Fendy said...

da mcm tulis biodata mcm kat sekolah rendah dulu

♥♥ S.I.T.I ♥♥ said...

salam. dah byk kali sampai ke blog ni tp belum pernah mengomen. tp kali ni nak tegur, nak kenal tuan rumah sbb saye ni senior anda kat SMKA tu.hehehhe...

mrblind said...

ni apa gila ni? amerika betul soalan..

ZARA 札拉 [사랑해~] said...

lama giler nak kena baca sampai habis..

gile kamu jawab!

tahniah2~

n u t t said...

ahahaha

aku simpan smpai baby boy da bersedia

ok???

Naim Husni said...

10. Hair colour : Biru

tobat la weh... p kaler balek kelabu taek anjing... wakakak...

k.e.r.i. said...

paiseh ~
muntah kejelesan lah tu.
haha.

fendy ~
masa sekolah dulu takde blog.

s.i.t.i. ~
siapa kah?
spm tahun bila?

mrblind ~
pesen amerika memang gila.

zara ~
tahu takpe.
satu kilometer, mana tak panjang.

n u t t ~
baiklah!

naim husni ~
tunggu la rambut ni panjang dulu.

lalang said...

72. Protective or caring : Protecting is caring.

aku suka baca neyh...selalu dgr sharing is caring!!!!...

p/s :: aku arap nutt pegang pada janji...kahkahkaha

HariHaz said...

kenapa nama sekolah di *** kan? konpius neyh.

HariHaz said...
This comment has been removed by the author.
JLaa KiMStER said...

skoloh mane eh dulu??

:P

azie said...

gigih yu ni. baguih!

iema... said...

hehehehehe... kan kan kan..
nie mesti sbb kita paksa dye buat nie..

hehehehe.. ingatkan tak gigih nak buat..

next time kita bG tag lima kilometer plak tau.. !!

sHe pHa said...

42. Careers in mind : hakim, mat joe, shepha, nughul & kak nor sahaja yang tahu. updated : nutt dan ain pun dah tahu.**aku harap aku boleh bertahan haha.kalo aku gtau mak aku buleh x?mak aku concern betoi psai hg.

72. Protective or caring : Protecting is caring.**keri mmg caring.caring shangat haha

missy suzi said...

41. Want to get married : *blushing*

~lempang nak??hahaha.

k.e.r.i. said...

lalang ~
itu ayat aku. jangan sembarangan guna.
kalau nutt tak pegang pada janji, siap demo nughul. haha

harihaz ~
demi menjaga sensitiviti masyarakat sekeliling.

jlaa kimster ~
tak tahu lah, sekolah mana pun entah.

azie ~
ai memang gigih kalau menjawab tag.

iema ~
orang da jawab tag ni.
harus belanja pizza kat ioi mall.

shepha ~
jangan la bagitahu mak hang lagi.
at least lulus 2nd stage dulu.
ai caring ke yu?
haha.

missy suzi ~
kalau yu sanggup kawen dengan ai, ai sanggup kena lempang dengan yu.
hahaha!

sHe pHa said...

gile ah keri dah dpt angin nak kawen pulak haha

iema... said...

harus jeR kan????
tak wajib kan????

mOekekekekekeke

iema... said...

harus jer kan????
bukan wajib....

slamek haruss.. kalau wajib mne den nk cekau duit...

k.e.r.i. said...

shepha ~
saing-saing semua dah pakat nak kawen.
aku pun terangsang sekali. haha.

iema ~
harus disitu akan membawa berkat kepada duit anda.
dapat pahala woh. hehe

zuhana zulkifli said...

ehhhh .you budak SHAMS ke ? umur brape hah ? ahhaha .

:)

i one of them for three years :D

 
Template by suckmylolly.com - background image by elmer.0 - edited by k.e.r.i.