Monday, April 13, 2009

lupakan Xperia, aku nak yang ini...

dijangka ada kat mesia bulan ogos ni. ngam-ngam birthday aku. siapa baik hati nak kasi?

23 tukang komen:

Jard said...

kawan paiseh?? aha

Odette said...

pergh..
cm menarik je..
harga?

k.rijal said...

gapo namo lah 2!!
panda ko demo paka bende2 ajaib nih??

Emmy Dahliana said...

keri darling, aku ade cadangan nih. ape kate, ko bli hp tu, pastu kasi kt aku. aku kasi ko aku pnye lg ks360 tu. mau? ;)

ngehehee

missy suzi said...

bukan arituh ko cite makGULA ko nk bela ko..n beli public phone smue..BUKAN ker?
bukan ey?
hahahaaha~

paiseh said...

eleh.. tepun mahal2 kalu xde kedit malu weyh?? hahahahaha...!!

redSeptember said...

paiseh said...
eleh.. tepun mahal2 kalu xde kedit malu weyh?? hahahahaha...!!

April 13, 2009 7:07 PM


gila sokong arr!!!
hehehehe

tapi bukan ke Xperia lagi best functions dia? well, i am waiting for mine in september ;)

k.e.r.i. said...

jard ~
'kawan' satu negeri yang tak pernah kenal muka.
haha.

odette ~
$235. tak tahu la dollar amerika atau dollar malaysia.

k.rijal ~
kawe bukey duk bachok dok tahu gapo satu.

emmy dahliana ~
dan dan je kau.
time nak barang aku mula la nak berdarling bagai.
haha.

missy suzi ~
makGULA aku da mampos da weh.
tak sempat nak wasiatkan duit juta-juta.

paiseh ~
gua bukan budak hingusan lagi skang ni bai.
huhu

redSeptember ~
Xperia mahal sangat dol.
kang angkat Xperia betul-betul takde sen nak beli topup.
wahaha~

azie said...

ha. nak? bulih je. cakap berapa banyak yu nak? 10?20? 100 ai boleh bagi,ha ha ha.

notaTapakSulaiman: ayat rekaan semata2. saje nak bagi harapan palsu. suka palsukan hrapan,ha ha ha

.::aDa::. said...

ape kate ko bg aku. beday aku bulan 8 gak.haa

BudAk hijAu said...

NOKIA???perghhh....

mcm design LG ar!!

k.e.r.i. said...

azie ~
deym. yu suka buat ai menaruh harapan.

ada ~
apa kata ko kasi aku nokia ni, aku kasi ko sabun fab seketul?
kita exchange hadiah, nak?

budak hijau ~
yang ni lagi smart dari LG dowh.

semy said...

hehe...keri aku gelak je..x kate pape..

miSz.haNie said...

buleh jek nk bg..
tp tunggu la dia jual selungguk doposen..
hahahahaahah

sHe pHa said...

demi kasih syg aku kat ko.
aku kasik la nnt.
mungkin dalam bentuk jpeg or dlm bentuk dummy.
tggu je la eh.

ZARA 札拉 [사랑해~] said...

huit!!

aku kalau ada duit..

mau beli untuk diri sendiri nih~

seepot seedot said...

nanti la aku pikir nak beri ke dok?

k.e.r.i. said...

semy ~
daripada kau gelak, baik kau belikan aku henset ni.

misz.hanie ~
henset ape yang selonggok dua posen sekarang.
bagutau sikit.

shepha ~
alah miss exec, takkan gaji ribu-ribu pun takleh kasi yang real punya.

zara ~
kalau takde duit, belikan untuk orang lain. begitu kah?

seepot seedot ~
masa untuk berfikir adalah sehingga bulan 8.

nowa said...

hoi chntek hp nie
bile kuwa??
haha

Lang Legar said...

tunggu aku pakai dolu..nanti dah kuar baru lagi,aku hadiahkan la kat ko wakakaka..

k.e.r.i. said...

nowa ~
kan aku dah taip kat situ.
bulan 8 masuk mesia.

lang legar ~
serius? haha.
aku tak kesah kalau henset tangan-kedua.

fairuzara said...

weh keri. haha.
aku sudah miliki hp ini.
direct from singapore.

** gila riak aku ni.


jangan jeles.
haha.


** menyusun jari meminta ampun jika sikapku keterlaluan. hehe.

k.e.r.i. said...

fairuzara ~
nanti kalau dah bosan pakai, kasi aku eh.

 
Template by suckmylolly.com - background image by elmer.0 - edited by k.e.r.i.