Friday, April 24, 2009

dari rumah ke bravo...

malam tadi keluar makan di bravo.
bawak motor. sambil nyanyi-nyanyi.

Entah masih kah ada cinta dihatiku
untuk mu
entah kapan kah ku dapat membuka hati ini, untuk mu..o...

tak pernah ku bayangkan
cerita kita berakhir begini
tega nya kau dustai semua
janji kita berdu..

ptuih. ptuih. ptuih.
cilake punya serangga-aku-tak-tahu-nama masuk dalam mulut.
potong stim aku nak menyanyi je.

notakaki : lirik tiada kaitan dengan kondisi hati dan perasaan sekarang.

16 tukang komen:

paiseh said...

malam jumaat gua naik moto sambil baca yasin je.

♥♥ S.I.T.I ♥♥ said...

happening ke mlm2 kat bravo? biase makan belah pagi atau tengahari jer kat situ...

semy said...

lain kali pakai visor...

iema... said...

hahahah seranGGa tu masuk mulut sebab sore tak sedap kot..

kanG kalau dye tak masuk mulut harus ribut petir malam tadi..

ZARA 札拉 [사랑해~] said...

tu bukti lu dah nak kawin ke keri?

hahahahaha~




lari~~

sHe pHa said...

aku rasa kan...
aku rasa...
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
hg nyanyi tak sedap,serangga itu penin lalu terbabas masuk ke laluan bertentangan

azie said...

laen kali make sure u pakai full face punya helmet ok

sharamli said...

lagu ap tu erk....

Abaan Pok Ya said...

mg xgosok gigi kut..hahahaha

k.e.r.i. said...

paiseh ~
lu hafal ke yasin weh.
hahaha.

s.i.t.i. ~
bravo happening bila ada Man U ade game je.

semy ~
pakai visor tak rasa lah angin malam menyapa muka.
heh!

iema ~
amvoi amvoi.
sedap mulut ngater mak ye nyah.

zara ~
tak mau lah kawen dengan kau.
hahaha.

shepha ~
iyo la. suara aku tak sesumbang suara hang.
haha.

azie ~
kalau pakai full face nanti orang tak nampak la muka hensem ai.

sharamli ~
lagu entah.

abaan pok ya ~
gila apa ada kaitan gosok gigi dengan suara aku yang merdu.

acece said...

ni acece nak drop komen,

nasib baek serangga masuk, kalau burung gagak masuk mulut guaner?

akubye said...

TQ bro sudi singgah umah baru aku tu... weh.. kan main girang lagi ko ek.. menaiki motor sambil berlagu... tapi make sure handfree tau nyanyi tu.. jangan nak ngade2 gayekan pegang mic lah ape lah... pegang stereng moto tu elok2... keep on 'datang'ing blog aku.. daa!!!

iema... said...

uik??? sejak bila keri yG gantenG jadi ala2 nyah nie...

awwwww tak kose mak... awww awww

k.e.r.i. said...

acece ~
kalau burung gagak masuk, gua ngap je lah.

akubye ~
banyak lah kau punya stereng motor.
haha.
gua memang silent reader lu brader.

iema ~
ganteng ke?
terima kasih.
hahaha.

lin said...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,ut聊天室,情色遊戲,情色a片,情色網

鳳梨酥Blue said...

,徵信社,尋人,偵探,偵探社,徵才,私家偵探,徵信,徵信社,徵信公司,抓猴,出軌,背叛,婚姻,劈腿,感情,第三者,婚外情,一夜情,小老婆,外遇,市場調查,公平交易法,抓姦,債務,債務協商,應收帳款,詐欺,離婚,監護權,法律諮詢,法律常識,離婚諮詢,錄音,找人,追蹤器,GPS,徵信,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信社

 
Template by suckmylolly.com - background image by elmer.0 - edited by k.e.r.i.