Thursday, July 23, 2009

perhatian kepada komuniti BITD 2005-2008 sahaja (termasuk direct entry)

aku telah diminta oleh Hajar untuk mengajak korang semua untuk join 1 trip ke Muar.

memandangkan group dalam friendster dah macam hidup segan mati tak mahu dan aku rasa korang pun memang dah tak buka friendster, jadi aku post kat sini.

aku nak tag korang dalam note facebook pun, bukan semua ada facebook. Hajar sendiri pun takde. haha.

tak nak cakap banyak. keterangan adalah seperti di bawah :

tarikh : 08 Ogos 2009
hari : Sabtu
destinasi : Muar, Johor
motif : melawat keluarga arwah Azimah sambil berjumpa rakan-rakan.
kenderaan : bincang kemudian.

untuk keterangan lanjut, sila hubungi hajar. YM : shaz_haza

perbincangan di ruangan komen amat-amat dialukan.
tolong jangan guna "Anonymous".
jika anda tidak mempunyai akaun Google, sila pilih "Name/URL"
cuma masukkan nama dan URL adalah optional.

tolong sebarkan kepada ahli komuniti yang lain.

* cadangan adalah berpunca daripada Shahrini Devi dan Siti Hajar. harap maklum.

13 tukang komen:

sharamli said...

ku nak j0in gak..xkita..nak jgk..nak..nak..nak....

shaz haza said...

eh? syp2 je la fsl fb tu. huhu. nnt ade mase aku wat la.

jom la kwn2, kite pg ramai2.. =]

-Miss D- said...

ala..
aku ade exam ptd aritu..
xbleh buat ari lain ke?

keri..
ko dah pnh amek kan exam tu?
bg tips skit kat aku..
=)

Hidemichi said...

apa kata...arr...(tak jd lah nak komen. aku mesti tak join punya nnt!)

ZARA 札拉 said...

salam.

keri, kamu kenal dengan arwah Azimah? dia kawan aku~

T__T

k.e.r.i. said...

sharamli ~
xkita tu apakah.

shaz haza ~
nanti dah ada fb jangan gila fb pulak.

miss D ~
nak tips sila pm aku.

hidemichi ~
ceh, ceh dan ceh lagi.

zara ~
arwah azimah classmate aku dulu.

sharamli said...

*xkira*
typ0..tadi xde pemadam nak padam..

dMasyri said...

eh!!!aku terguna id lain plak..
hehe..

BudAk hijAu said...

sape diorg 2.xknl pon.tp nk join!hehehe..

k.e.r.i. said...

sharamli ~
LOL

dmasyri ~
banyak nau id ko.

budak hijau ~
join lah yan. moh moh.

seepot seedot said...

nk gi gop!

ZARA 札拉 said...

keri..kalau gi Muar..

sila roger aku!

k.e.r.i. said...

seepot seedot ~
mari lah nok ikut.
ajok orang kapong belaka.

zara ~
aku tak pergi.
ada hal hari sabtu tu.

 
Template by suckmylolly.com - background image by elmer.0 - edited by k.e.r.i.