Monday, July 6, 2009

orang suruh joging petang-petang tak nak...

kena jemur tengah padang pukul 3.30 petang.
senamrobik 3 round.
lompat bintang 20 kali.
lompat lalat 20 kali.
pumping 20 kali.
lari laju-laju 60 meter.
penat woh!
nak tekan pedal minyak pun tak boleh.

19 tukang komen:

iema... said...

bila nak jogginG nGan iema plak nie??

ZARA 札拉 said...

pergh~

ni kena buli ke apa nih?

mugiwara said...

eksesais la...
nnt leh kita lumba kat explorace ke amazing race ke triathlon ke..

amacam?

missy suzi said...

joging xnk..party buih nk...
lempang xnk???i bley bg package baek punye..longlife package.hahahaha

k.e.r.i. said...

iema ~
jum datang puchong.
kita joging tepi lombong. haha.

zara ~
memang kena buli.

mugiwara ~
gua no hal.
wiken ni kat shah alam.

missy suzi ~
woi woi.
kalau nak organize party buih wajib ajak aku okey.
hahaha.

paiseh said...

tebiat ke hape.. duduk diam je laa depan kompiter.. nak susah2 lari2 lompat2 wat mende..?? leloh weh..!!

ChaiReeL AziZee said...

bgs...baru nk kurang sikit boroi tu...muahahahahah

sharamli said...

tggu um0 5o bru kuat sket k0t...

tasikmerah said...

sape yg dera ko nih...?

sHe pHa said...

aku dah cakap.
tp ni first time aku dengar pasal lompat lalat.serious~

GRuNGe said...

Wakakakaka. Dah kena buli, tak larat tekan pedal minyak, tapi untuk parti buih, masih tetap boleh. Wakakaka. Terbaikkkk la ko keri.

mugiwara said...

dont be siriyes bro~

wiken keje la~

hahaha~

Precious said...

Eh lalat pun melompat eh? Hih hi hi ...

Lang Legar said...

lu memang xfit nie..
perlu lebey usaha..

k.e.r.i. said...

paiseh ~
lu keje depan komputer diam-diam sudah.

chaireel azizee ~
boroi gua tak dapat celen lagi perut 6 lapis lu.
hahaha.

sharamli ~
ko doakan aku panjang umur yer?
terima kasih.

tasikmerah ~
pegawai kerajaan yang tak berhati perut.

shepha ~
takkan la kut.
kat utem selalu je lompatan lalat ni dibuat.

grunge ~
parti buih beb. siapa tak nak. hahaha.

mugiwara ~
gua pun gurau je.
tapi kesian lah lu kena kerja hari sabtu.
lalalala.

lang legar ~
eleh, cuba ko try lompat lalat 20 kali blablabla kat pdang utem tu tengok.
hahahaha.
tapi mesti control macho sebab depan junior.
hahahaha.

iema... said...

uik.. ari 2 ieMa dah piPuchonG.. dah call k.e.r.i dah..
k.e.r.i yG xder..

nk suh k.e.r.i blanjer kepci yg bru tu..
ekekeke~

sHe pHa said...

jap kena tanya bekas penghulu MHS 05/06.wujudkah lompat lalat ni saudara?

Lang Legar said...

memang wujud..

k.e.r.i. said...

iema ~
ingatkan kita ni keje goment banyak pitih gamaknya nak suruh banje-banje kepci.
huhu.

shepha ~
sila tanya. nak sahkan dengan pegawai kerajaan kelas A pun boleh.

lang legar ~
ya, jawapan itu lah yang kita tunggu-tunggu.
hahahaha.

 
Template by suckmylolly.com - background image by elmer.0 - edited by k.e.r.i.