Saturday, May 30, 2009

ni aku dah update dah ni...

deym.
aku tak pernah rasa macam ni.
sibuk mengalahkan bangla dan indon.
bangla pun tahu lepak klcc masa hujung minggu.

nak baca blog lucah yang aku follow pun tak sempat.
nak update, apatah lagi.
tag kau, kau dan kau akan dijawab kemudian.

2,3 hari ni budak-enjin-TAP-3002 mengidam nak tengok cerita korea.
cerita bersiri witch yoo hee.
melilau aku cari segenap pelusuk.
takpe lah. tolong kawan-kawan.
tanya sana, takde.
tanya sini pun takde.

tadi lepas makan, operasi mencari kedai VCD.
satu puchong kami terokai.(ayat skema gila)
pergi ezy video, amoi tu cakap takde.
pergi jusco ioi pun takde.
pergi speedy video, tutup la pulak.

cari punya cari punya cari, jumpa satu kedai kat puchong.
kedai sebelah giant. tapi takde jugak.
yang ada cuma koleksi cerita-cerita bersiri.
suri-rumah-terdesak musim 1 sampai 5, budak-perempuan-gosip,
satu-pokok-bukit, hero-hero, semua ada lah senang cakap.
kalau gaji dah masuk, nak je borong semua.

tapi sekarang aku tengah kering.
hari tu baru angkat benda-empat-segi macam james bond pakai.
akhir bulan ni anak saudara ke 24 pulak nak menambah jumlah umat
manusia kat muka bumi.(esok la ek?)
sebagai bapa saudara yang bermutu tinggi mesti lah kena hulur.
paling-paling cikai pun sepasang stokin.
tak pun botol susu jenama Anakku.

esok nak melalak melolong kat Alamanda pulak.
kena tidur untuk kumpul suara kalau pesen gini.

notakaki : 2, 3 hari ni tacing weh!

19 tukang komen:

mugiwara said...

gaji kan dh masuk~
tp nape tak donlod je...


dh 24 org anak sedara? wa....sonoknya...lagi2 time raya!
hahaha~

dMasyri said...

ko tgk one tree hill?

miSz.haNie said...

kn dh kata..
bangla pn x mcm ko..
hahhaaha!!

~~tgk jek la kat http://www.mysoju.com
sume citer ade...:P

Abaan Pok Ya said...

Weh..lagu mesti besh weh..jangan layan plok lagu industan plok karok karang..

nuyuljana said...

anak sedara ke 24?

ayoyo.

time raya bulih botak kefala.

:))

kecik said...

witch yoo hee?
mak ai.. dasat member ko keri!

Lang Legar said...

ala dolu aku ade tp dah delete la dr external hdisk..
dh terlambat la jawapnye..

p/s :en james bond memang bergaya dengan nada deringnya sekali haha..

de_are_na said...

stakat witch yoo hee tu...naper tak tgk kat catch up tv kat www.8tv.com.my jek???

hindustanholic said...

hahahaha..org layan hindustang plok lening.korean tuh set budok2 ngaji buleh la tengok..ke rano de kate

k.e.r.i. said...

mugiwara ~
gaji masuk bulan depan leh. nak donlod internet sangat laju. dan hari raya aku akan sonok lah sangat.

dmasyri ~
tengok gitu-gitu je.

misz.hanie ~
tak cun layan kat mysoju katanya.
kena layan dvd jugak baru cun.

abaan pok ya ~
sakit tekok weh duk nepik nolong mareng. hahaha.

nuyuljana ~
bukan setakat kepala botak, gigi pun semua habis patah.

kecik ~
dasat tak dasat malam tadi melayan sampai 6.30 pagi tadi.
aku join jugak. hahaha.

lang legar ~
takpe. dah beli pun. jangan lupa da vinci code ngan digital fotress.
huhu.

p/s ~ nanti boleh bertukar-tukar informasi lagi...hahaha

k.e.r.i. said...

de_are_na ~
kat catch up tv bahasa cina lah.
tak pure witch yuhee!

hindustanholic ~
saing deme lah semangat ngak cari korea.
beli hok ori boh!

paiseh said...

kodi lu.. x layan prison break!
hahahahaha...!!

Anonymous said...

中醫減重
中醫減重
中醫減重
中醫減重
中醫減重
花蓮民宿
花蓮民宿
花蓮民宿
花蓮民宿
花蓮民宿
花蓮民宿

mrblind said...

woi..ni mende iklan cina ni..hahaha

riqzmie said...

hi,can we exchange our banner,if u dont have banner i still can post your link,please let me know after it done..

please come n view around my site and u will find the wonderful jewelry i made my self,place your order if u like it..thank

http://www.riqzmiecreation.com/

sharamli said...

ramai giler anak sdara..

acece said...

oit jiwa kacau ke? lu lg muda dari wa pon dah ade nephew..

ni wa rasa nak jadi papa ni..

dnasura said...

rilek...apa kes tacing2 kan... semua orang pun ada down time. sama macam server yang hosting takde rehat..huh..

k.e.r.i. said...

paiseh ~
gua dah malas nak download.

mrblind ~
blog gua ada orang cina baca kut.
hahaha.

sharamli ~
nasib anak saudara yang ramai.

acece ~
lu takde anak sedara, jangan jiwa kacau pulak.
ada anak saudara ramai lagi jiwa kacau kau tau.

dnasura ~
iyer.
sama macam bangla pekerja subaidah 24jam.

 
Template by suckmylolly.com - background image by elmer.0 - edited by k.e.r.i.