Wednesday, May 6, 2009

kasut adidas melekat di dinding...

sejak balik dari terengganu 2 hari lepas, mood nak update tak pernah merasuk dalam badan. mungkin tertinggal di Terengganu barangkali. jadi, dengan rasa malasnya aku menghapdet menggunakan teknik menjawab tag.

tag pesen menyusahkan hidup ni aku dapat dari encik buta. aku nak tanya encik buta "sedap lu nak lempang orang, apa kata gua lempang lu dulu?" hahaha. lepas ni konpem dia tunggu aku depan mesra mall nak belanja big apple.

makcik h.a.n.i.e. ni pun tag benda serupa. lepas beberapa saat encik buta membuat serangan tag, makcik ni pulak menyusul. aku syak dieorang ni ada kimia lah. apalagas encik buta, angkut jadi #2 lah. hahaha.

1) Anda perlu printscreen wallpaper anda yang tengah gune skang...

aku punya kertas dinding berubah-ubah mengikut pertukaran cuaca. nasib aku jawab tag ni tengah-tengah malam, kalau tak kau boleh nampak gambar Gisele Bundchen tengah mandi tepi pantai pakai 2 cebisan kain sahaja.

2) Bgtau nape anda suke wallpaper anda ituhh...

suka? takde lah suka sangat. takde pilihan dah. kertas dinding cun-cun semua dalam harddisk lama. harddisk lama dah korap. apa kelas nak download kertas dinding dari internet, buat sendiri lah. kalau tak guna kemahiran mantap adobe photoshop aku, sia-sia je lah Puan Nadia menghabiskan air liur dia masa kelas multimedia dulu.

3) Tag 10 orang...

sharamli : kau nak sangat kan? ambek kau jawab sampai lebam.

paiseh : aku syak Gisele Bundchen pun jadi kertas dinding kau jugak.

acece : saja nak tambahkan koleksi tag kau.

fareast : kertas dinding kau mesti cun hasil tembak sana-sini.

iema : jangan nak lari. ini sesi membalas dendam.

nutt : aku tak pernah tag kau kan?cuba la buat sekali.

naim husni : macam biasa. kau mangsa tag pilihan #1.

semy : kau pun sama mie. mangsa tag pilihan #2.

ujie : mari kita tengok apa kertas dinding seorang lecturer.

lopan : aku tahu kau banyak masa nak jawab tag aku.

26 tukang komen:

sHe pHa said...

cayalah nama aku takde.
terima kasih sbb memahami aku sgt occupied di rumah haha

Lang Legar said...

haha..
aku malas walaupun ade masa..

redSeptember said...

balik balik cek tak kena tag yang ini....huhuhuh

tapi naper kasut adidas tu rupa sama ngan kasut nike yang baru tu?

paiseh said...

apejadah lu susun ikon lagu tuh??

*sape gisele bunchen?? gambar khairul noormaidah gua ada la.. hhahahahahahaaa....!

ierma said...

mesra mall wehhh...giant bknnye bukak lg...hahahaha!

k.e.r.i. said...

shepha ~
hutang tag lama tak jawab lagi.

lang legar ~
haish. jangan bermalas-malasan.
nanti cepat gemuk.
hahaha.

redseptember ~
nike tiru adidas lah tu.

paiseh ~
itu lah seni namanya seh.
lu jangan buat-buat tak kenal.

ierma ~
epal besar takde kena mengena dengan giant.

mrblind said...

ceh..susun ikut macam budak darjah satu..hahaha

iema... said...

adehhh adehhh adehhhh...
boleh tetiba malas kan nak menjawab tagged nie...

owG nGah bz asGment ar (padahaL hari nie last paper)

nak balik cuti nie... malas lah nak menjawab.. mood nak balik kampunG jer nie,,

sharamli said...

dah lebam dah wei..xm0..xm0..xm0..xmo.. (hant0k lutut kt tilam)

BudAk hijAu said...

kasut 2 kaler ijau!!au suka...heheheheh...

miSz.haNie said...

oit..oit...ape no. 2...nk ase kasut melekat kat dahi?
hahahahaha!!

sb kn lu buat tag nih..nanti kan tag yg seterusnya..lalala~~

iema... said...

bila baca balik ape yG owG taip kan baru perasan tGn owG terkeheL...

asGment = salaH...
eXam = beTuL...

malu den janG malu..

Naim Husni said...

hamboi... aku plak mangsa #1 kena tag? aku sedar yang paling ensem memang slalu kena tag... tapi jangan wat kat aku banyak sangat... mual la... haha!!!

acece said...

cis, aku igt kasut nak jual..rupanye wallpaper, glow in the dark tu..nt aku jawab tag secara pukal..hehe

Lang Legar said...

tapi gambar dinding lappy aku 18SX..
tak seswai untuk paparan umum..
camne keri..

k.e.r.i. said...

mrblind ~
itu susunan tingkatan 6 rendah lah.

iema ~
ceh, kata tak nak jawab.
jawab jugak.
haha.

budak hijau ~
amek lah kalau nak.

misz.hanie ~
lu nak terasa lu punya hal.
hahaha.

naim husni ~
kau ingat kau buat statement paling hanjeng macam tu, aku takkan tag kau lagi?
kau silap besar lah bai.
hahaha.

acece ~
itu kasut gua dapat dari bundle bro.

lang legar ~
lagi 18sx, lagi aku suka.
hahahaha.

FarEast said...

ko tagged aku ke?? haha ... nanti aku jawab tag ko ;) adidas tu buat sendiri ke? aku nak ... hehe

iema... said...

keri~
iema kan seoranG yG cun dan baik hati (ayat perasan dah kuar)
haruslah kan menjawab tagged tu.. cun kan wallpaper iema???

k.e.r.i. said...

FarEast ~
mesti lah buat sendiri.
amek lah. FOC je.

iema ~
bukan harus lah.
wajib.
(sambil reply sambil muntah)

kecik said...

weh weh.
baik kau letak gambar miranda kerr!!
pergkh.comel tu!

azie said...

ai pon kena jugak.dari mr blind. tapi takde nafsu nak jawab. maklumlah, wallpaper ai dipenuhi gambar-gambar seksi. nanti ade yang pengsan kalau tengok

ai serius cakap ni

missy suzi said...

pe psl adidas ko ijau???
haa??adoila..pink xde??
stok pink abes ey..
ahahahahahahaha*

k.e.r.i. said...

kecik ~
aku tak kenal lah siapa miranda.
air mirinda aku kenal.

azie ~
kalau gambar yu memang sah-sah tak seksi.

missy suzi ~
gay lah wey kasut kaler pink.
lupa, ko memang gay.
hahaha.

kecik said...

miranda kerr. google la, apalagas!
awek si orlando bloom.

ke kau knal senah mat aris je? =_="

k.e.r.i. said...

kecik ~
cakap lah miranda kerr.
nama penuh baru aku kenal.

Anonymous said...

Отличная статья! большое спасибо автору за интересный материал. Удачи в развитии!!! :)
--
http://www.miriadafilms.ru/
[url=http://mpeg4.com.ru/index.shtml]Криминал скачать[/url]

 
Template by suckmylolly.com - background image by elmer.0 - edited by k.e.r.i.