Monday, May 18, 2009

gambar macro #1 : objek

Kereta ecik dalam kereta Tochai

Ready or Start?

benda 4 segi kaler merah

Red in Grey

* no editing, no adobe-photoshoping, just resizing.

notakakikiri : happy belated teacher's day. aci dok?

11 tukang komen:

paiseh said...

ecececee..beli kamera-mahal-besor-gantung-kat-leher-sampai-menunduk-jalan ke brader???

mrblind said...

berlagak lu..

semy said...

canon A400...ingat d60 td..hahaha

k.e.r.i. said...

paiseh ~
ini kamera-kecik-boleh-masuk-dalam-kocek.

mrblind ~
sekali sekala berlagak dengan lu.
haha.

semy ~
d60 lambat lagi woh.

sHe pHa said...

henset tu mcm henset buruk aku je haha
gambor masa viva kan?

eh pulangkan cd dan laptop aku haha

FarEast said...

hehe ... pics mcm ni, selalu time boring2 dalam bilik ;)

sharamli said...

kal0 epi bec0ming tices day aci k0t..ta0n dpn pl0p..kn?

kecik said...

tak apa. kau kira okay wish ahri guru.
aku tak wish pun.cuma untuk 2 3 orang je.

BudAk hijAu said...

ingt aku je wish belated mothers day..
ko pon belated techer day jugak...?
haih...

[yAN!e][pUTraJAya] said...

uish...ni ambik gambar guna kamera cap aper nih...?

cap ayam kah? memang chantek arr.....

(^_^)

♣♣ Yanie Putrajaya ♣♣

k.e.r.i. said...

shepha ~
gambor masa viva lah tu.
bunyi macam aku rampas laptop dan cd hang je.
hahaha.

FarEast ~
gambar ni masa tengah tunggu turn nak viva.

sharamli ~
tahun-tahun-tahun depan pun buleh.

kecik ~
nak wish pun kena ikhlas.

budak hijau ~
aku tiru kau lah sebenarnya.
hahaha.

yanieputrajaya ~
kaya betul ayam.
semua jenis benda dia ada.
haha. TQVM.

 
Template by suckmylolly.com - background image by elmer.0 - edited by k.e.r.i.