Wednesday, May 20, 2009

ini orang-orang Malaysia...

aku tak tahu lah sama ada aku yang lambat tahu atau iklan cerita tu baru keluar kat 8tv. malam tadi masa 1st time tengok tv selepas 4 bulan tv dalam rumah tu tak dibuka, tertengok iklan cerita 'Blogger Boy'. wtf. jelas lagi bersuluh dengan lampu nak tiru cerita Gossip Girl. suka sangat nak meniru orang putih. tolong lah weh. dah takde idea sangat ke nak buat cerita. memalukan kaum blogger je terutama yang berjantina lelaki.

yang ni pun aku tak tahu sama ada aku lambat tahu atau dia baru popular dalam youtube. tapi aku tabik lah dengan minah ni. anak kelahiran Malaysia sedang mencanak naik kat luar sinun. tak tahu lah dah tukar kerakyatan ke belum. aku tengok kat sini. kat sini pernah review pasal dia dulu. kat wikipedia pun ada cakap pasal dia. kalau goment tahu ni, mesti ambik jadi duta sektor hiburan lah aku syak. bukan senang orang Malaysia nak cipta nama kat obersi weh. layankan Zee Avi ~ Bitter Heart.

sun rays come down as seen when they hit the ground,
children spinning around till they fall down down down,

i wait for you its been two hours now your still
somewhere in town your dinners getting cold
i rest my case you are always this late,

and you know how much i hate waiting around round round,
bitter heart bitter heart tries to keep it all inside,
bitter heart bitter heart
shadows will help you try to hide bitter heart
my bitter heart is gettin' just a little fragile,

bitter heart bitter heart of mine
and then you come and tell me the same reason
as you did yesterday so tell me whats her name.
doo doo da dum doo doo da dum
doo doo doo doo doo doo da da dum dum
da da da da dum da da da da dum da da da da dum.
Bitter heart, bitter heart tries to keep it all inside bitter heart,
bitter heart shadows will help you try to hide,
bitter heart, my bitter heart is just getting a little fragile,
bitter heart, bitter heart of mine...
of mine... of mine... of mine... of mine.... of mine.


notakaki : deria menonton tv aku dah hilang. yang ada cuma deria tengok wayang. lalala~

17 tukang komen:

miSz.haNie said...

bkn malaysia la..
kl xde scene tiru2 idea nih..
huhuhu!

sharamli said...

rs2 aku lgik lambat k0t..ku xtw p0n...

paiseh said...

agak2 gua bulih enterprem tak rancangan tu? heh??

BudAk hijAu said...

ni bukan kokokaina ke...?
dh lame la die ni..
org mesia xnk hrgai bakat die..
org luar k yg hargai..

k.e.r.i. said...

misz.hanie ~
kalau negara lain ada scene tiru-tiru, otomatik dia jadi malaysia.

sharamli ~
takpe. tak mati pun kalau tak tahu.

paiseh ~
gua syak lu lah blogger boy yang dimaksudkan.

budak hijau ~
kokokaina lah ni.

mrblind said...

gua pun tak tahu..kampung betul gua ni ye..

nuyuljana said...

kebetulan siot entri tersama!

Seyn said...

haah,kokokaina da lama da keri.dia famous kat youtube dulu.skang da famous oversea plak.sedap an suara dia.seksi dan gemersik.terangsang betul.hahaha

Munirah Abd said...

hehehe..hari ni je dah bapa org buat entri pasal dia ni..yayaya..admit dia mmg talented...best!!!

FARIE said...

zee avi= koko kaina..
lgu dia sumer best2..

kalo x silap dia owg sabah..
leh la lwn chenelle pas ni.. hehe..

k.e.r.i. said...

mrblind ~
gua tak cakap. lu cakap.

nuyuljana ~
a'ah le. kita ni memang orang malaysia lah.

seyn ~
mana aku tahu. aku bukan into sangat scene-scene bawah tanah ni.

munirah ~
setakat ni aku dah jumpa 5 blog yang review pasal dia.

farie ~
wikipedia kata dia asal miri, sarawak.

FARIE said...

i x tau.. tp dgr cter la..
i knal dis girl pn dr my fren.. mayb info dia silap & i pn silap..
kalo my fren x knal kn ngan music dia, lgsg haram xknal minah neh cam u gak.

sultan said...

peh... kena try tengok blogger boy tu. mana tau ada kutok aku ke...

k.e.r.i. said...

farie ~
ai dah lama kenal.
sejak bangku sekolah lagi.

sultan ~
aku pun syak macam tu gak.

FarEast said...

bestkan lagu dia ... bagus la, at least dia boleh bawa diri ke persada antarabangsa ... tapi citer psl blogger mmg MotherFather (aku mencarut cara halus)

lin said...

視訊做愛,免費視訊,伊莉討論區,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,維克斯論壇,情色論壇,性感影片,正妹,走光,色遊戲,情色自拍,kk俱樂部,好玩遊戲,免費遊戲,貼圖區,好玩遊戲區,中部人聊天室,情色視訊聊天室,聊天室ut,成人遊戲,免費成人影片,成人光碟,情色遊戲,情色a片,情色網,性愛自拍,美女寫真,亂倫,戀愛ING,免費視訊聊天,視訊聊天,成人短片,美女交友,美女遊戲,18禁,三級片,自拍,後宮電影院,85cc,免費影片,線上遊戲,色情遊戲,日本a片,美女,成人圖片區,avdvd,色情遊戲,情色貼圖,女優,偷拍,情色視訊,愛情小說,85cc成人片,成人貼圖站,成人論壇,080聊天室,色情

鳳梨酥Blue said...

徵信社,徵信,徵信,徵信社,外遇,尋人,徵信公司,徵信,抓姦,徵信,徵信社,徵信,抓姦,抓姦,外遇,尋人,徵信公司,徵信,徵信,徵信社,徵信社,徵信,徵信社,徵信,外遇,尋人,徵信公司,徵信社,抓姦,徵信,外遇,徵信社,,徵信,徵信社,徵信,徵信社,徵信,徵信,徵信社,徵信社,徵信,徵信社,徵信,徵信社,徵信,徵信社,徵信,外遇,尋人,徵信公司,徵信,徵信社,徵信社,徵信,錄音,背叛,商標,商標,GPS,離婚

 
Template by suckmylolly.com - background image by elmer.0 - edited by k.e.r.i.