Thursday, March 4, 2010

Kuching : hari #1

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

notakaki : takde masa nak bercerita. lain kali.

15 tukang komen:

Erina Asmawani said...

meh aku ceritakan, g Kuching naik air asia pastu teruja jumpa no plat keta 4548 kat Kuching airport. Terus gi jejalan kat waterfront..teruja tengok bangunan DUN kat situ (credit to pic no 4 bro..serius cantik! ). Pastu perut berkeroncong, singgah gerai makan mee kolok. Nyamann ehhh.

P/s: Amacam..pandey sik mek polah cerita tuk kitak? Kuikui

moment said...

aku sokong cerita di atas!

keychain aku manakah?? huhu

hanie said...

jgn buat² lupa sevenir wa plak..



hahahaha!

Masy said...

mcm tu rupenye mi kolok. ingatkan megi goreng td. huhu

Shepha said...

@erina - cerita kereta tu salah.nak tunjuk betapa luasnya parking kat Kuching.kalau dapat kat org kl,boleh muat 3bijik kereta dlm 2parking lot kat Kuching. :)

sharamli said...

terubuk masin ada kitak beli ka?

paiseh said...

kencang teh nembok~

k.e.r.i. said...

erina asmawani ~
pandey kitak polah cerita tuk kamek.
tapi sik tepat.

moment ~
zaman jepun beli keychain ni.
aku beli benda lain.

hanie ~
lu sape?
wahahahaha.

masy ~
ada lagi aksesori dia tu.
sup daging + sambal lada.

shepha ~
buat entry sendiri. haha

sharamli ~
beli untuk kamik jak.
untuk kitak sik beli.

paiseh ~
biasa lah boh.

rAmiZa.mY said...

gmba gambir xdak? :p

anummss said...

last sekali tu meggi goreng kan???

suke sangat2!!!

huhuhu (^_^)

hanie said...

cipettt!

malas ahk nk kelahi dgn lu...

hahahahah~

Monkey D Luffy said...

aku pernah pelihara kucing tak pernah pg kuching

Monkey D Luffy said...

aku pernah pelihara kucing tak pernah pg kuching

Monkey D Luffy said...

aku pernah pelihara kucing tak pernah pg kuching

k.e.r.i. said...

ramiza.my ~
gambir? apakah?
muahahaha.

anummss ~
bukan lah makcik.
itu mee kolok.

hanie ~
tengok, secara tak sengaja lu dah berkelahi dengan gua.

monkey d luffy ~
kalau ye pun nak bagitahu, takkan sampai 3 kali.
haha.

 
Template by suckmylolly.com - background image by elmer.0 - edited by k.e.r.i.