Wednesday, March 10, 2010

kepada yang belum mengawan...


lirik dia mendalam sungguh.

16 tukang komen:

Monkey D Luffy said...

dah sudah
haha

Monkey D Luffy said...

dah sudah
haha

hanie said...

dh sibuk nak mengawan ke?





bwahahahahah~

.mek.mizah. said...

aku tanye de awek tak mau ngaku. cess!

Si Aizuddin said...

Belum rasa nak kahwin. Jadi tak tekan button play.

Erina Asmawani said...

cari cari carilah..pasangan hidup betul2 oh kawan..

lagu wajib time kenduri kaweng nih ;p

sharamli said...

bel0m reti lagik nak mengawan

FarEast said...

hahaha ... saya belum lagi nak mengawan :p

k.e.r.i. said...

monkey d luffy ~
ko dah mengawan? advance betul.

hanie ~
tak sesibuk lu.

mek.mizah ~
aku tak cakap pun aku ada.

si aizuddin ~
mana lah tahu kut-kut esok datang seru.

erina asmawani ~
dah kaweng watpe pasang lagi. haha.

sharamli ~
buat-buat tak reti lah tu.

FarEast ~
ko dah sampai tahap kut bro. huhu

nis n4d (*_~) said...

bongek tajuk!

ingatkan mendeee... =p

Masy said...

sblm mengawan kene mengawen dulu :p

silentshutter said...

ape la ko ni keri bnda len lak ko duk post, aku nk tgk gmbr2 ko ni gian nk tgk gmbr ko neyh

abdulhadialias said...

keri! Keri!

k.e.r.i. said...

nis nad ~
mung miker pelik sokmo. haha

masy ~
jangan mengawan dulu baru mengawen.

silentshutter ~
masa aku wat entry bergambor takde plak ko nak komen yer.

abdulhadialias ~
abdulhadialias! abdulhadialias!

FarEast said...

bro, bila nak update ni? ;)

sharamli said...

k0 jiwang?
pelik aku...

 
Template by suckmylolly.com - background image by elmer.0 - edited by k.e.r.i.