Tuesday, August 4, 2009

uhuk...uhuk...

sejak balik dari Melaka semalam, aku rasa tak sedap badan.
batuk-batuk kecil, kepala pening, perut memberontak mintak mekdi.
pagi tadi masuk pejabat, telinga sebelah kiri kurang berfungsi.
ah sudah. tapi belum sampai tahap pekak lagi.
dengar sayup-sayup macam on the way naik Bukit Tinggi.
takkan awal benar sakit telinga.
padahal minggu depan baru nak pergi sana.

rasa-rasa esok macam nak MC lah.

27 tukang komen:

missy suzi said...

ok.h1n1.level 1..hahaha
abesla mung.

ZARA 札拉 said...

woot~
kena H1N1 ke kamu?
ke M16 punya gejala?
hahaha~

iema... said...

ehem ehem ehem..
aGak2 k.e.r.i kene h1n1 kot??
Bluekkkk

tulah,Gelakkan owG laGi..

♣haNie♣ said...

elehhh..dh mmg pesen malas!

hahahahah!!

Hidemichi said...

nak citer lu baru balik dari konsert 'berbaloi-baloi!' la tu?

♠ y.a.n.i.e putrajaya ♠ said...

makan ubat

semoga cepat sembuh....

alasan jer tu kan..tak mo masuk keje

ahhahhaha

k.e.r.i. said...

missy suzi ~
ini semua melaka punya pasal.

zara ~
M16? apakah?

iema ~
belum sahkan lagi.
tapi takde ar kena kuarantin macam dia. hahahaha.

hanie ~
u know me lah beb! haha

hidemichi ~
banyak plak pitis gua nak gi konsert tu.
gua gi tengok npl lah.

yanie ~
kalau ubat rasa macam mekdi, akan dimakan. lalala

rAmiZa.mY said...

eleh keri..
sbenarnye ko jeles ak mc smlm kn?
kn?kn?

sHe pHa said...

entah pape super excited nak naik bukit tinggi sampai awal begini dia punya sayup?

sharamli said...

ngada2...sekeh m0?

Liliyuli said...

MC sok? apedehal..hari ni la stat MC..hihi

k.e.r.i. said...

ramiza.my ~
langsung tak.

shepha ~
eh eh. siapa yang excited sebenarnya sampai nak tacing-tacing bagai.
hahahaha.

sharamli ~
ai sanggup kalau yu yang sekeh.
LOL

liliyuli ~
esok la MC. sambung sampai jumaat terus.

Abaan Pok Ya said...

Bahang babi dh mg..hahahah

Lang Legar said...

ok pasal nak ke bukit tinggi tue aku terasa haha...

tasikmerah said...

aku pun dh rasa tak sedap badan hr ni. haih...



.

Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.
♠ y.a.n.i.e putrajaya ♠ said...

ceh....

nak ubat yg sedap jer....ada hati nak rasa mcm MEKDI...hahaha

babap kang kalau malas makan ubat..

hahahah

terrarosa said...

rilek - rilek ,
kalu setakat perut memberontak mintak mekdi... tanpa bayangan sebenar BIG MAC atau MC Flurry... itu masih simptom awal,
tak perlu MC lagi :P

k.e.r.i. said...

abaan pok ya ~
dok bahang lagi.
upsi bahang babi tu.

lang legar ~
balik lah. nak ajak kuntum pun ajak lah.

tasikmerah ~
dan dan tak sedap badan jugak.

yanie ~
nak babap kat montot.
hahaha.

terrarosa ~
memang tak MC pun arini.
banyak keje woh.

shoot_syuhada said...

bukit tinggi...aku yg duk raub ni pn xlps lg ke bkt tinggi tu...huhuhu...

akubye said...

Lor!! kalau dah sakit perut.. penin-penin.. baik gi check spital.. mana tau bunting ke!! hahahahah!!!

TQ atas ucapan slamat tersebut!!! TQ sesangat! :)

sHe pHa said...

aku tacing sebab kau mahu ajak high-beam.haha.

apesal banglong terasa?tapi kalo lu mungkir janji,gua mmg tacing ngan lu sampai raya.lu hntar kad raya pun belum tntu gua layan haha

baang,melaka tak bahang pun.aku pergi pon cerah,balik pun masih cerah.tak burn pon.

k.e.r.i. said...

shoot_syuhada ~
sama lah macam aku.
pulau kapas depan rumah pun tak pernah jejak. haha

akubye ~
gua bukan bunting pelamin macam lu brader.
hahaha.

shepha ~
yer lah, aku tak ajak lah.
gua bukan macam banglong. haha
bahang di situ bukan bermaksud kepanasan yer saudari.

akubye said...

Time2 camni memang time ko ek bro!! ngadap computer.. hahaha!! samalah ngan aku!!

Bukan apa bro.. entry kali ni.. aku sedih ngan partner aku... kene menjawab dengan client... budak2 yg amek job tu buat keje cam tah hape2 tah.. kalau tak confident cakap awal2.. ada tu dlm blog kan main cantik letak gambo! bila amek hampeh..

Bukan suruh jadi hebat sangat... asal ada gamba yg terang... tak terlebih.. tak terkurang.. angle cun sikit.. cukuplah.. ye tak!?

Yang sebenonye.. aku tengah buntu bual album satu ni... berjam2 pilih gamba.. masalahnye... 20% je yg boleh guna.. camno tu!!?

Weh.. "Tahap Super Pro!?" huhuhu! tinggi sangat tu bro... merah pipi aku neh!! tak lah.. boleh2 je.. kengkadang tu hampeh karega gak gambo aku... tapi takde lah tahap 20% je yg boleh pakai.. hahahah!!!

Aku takde link2 utk blajo kamera lah bro.. yg aku buat yeklah.. paham betul2 pasal kamera kita tu.. lepas tu cuba dapatkan gamba menarik yang banyak duk ada dlm internet tu.. try & error...

aku tak penah amek kursus.. aku tak penah blajo lighting.. (nanti kena gak blajo) yg aku guna skang sistem cuba2.. huhuhu!!

Erk!! dah terikut perangai ko plak.. buat entry sendiri dlm ruang komen org lain.. hahahah!!!!

sHe pHa said...

ye eh?
salah ke?
pastu ape bahang tuh?

k.e.r.i. said...

akubye ~
nanti aku reply komen-seperti-entry dalam blog ko bro.
haha.

shepha ~
salah de.
bahang = baham
e.g:
KL : Abaan telah dibaham harimau
Ganu : baang kena bahang rrima.

hahahaha

rAmiZa.mY said...

aik..
da jadi kelas slang ganu...

seb bek ko x wat kelas bhs luganda..

 
Template by suckmylolly.com - background image by elmer.0 - edited by k.e.r.i.