Sunday, August 23, 2009

makan sate di kajang, tapi bukan sate haji samuri...

hari ni dah hari kedua berpuasa.
laptop aku pun dah sihat. hoyeh!
layan je lah gambar gathering blogger kat d'Muara, Kajang pada minggu lepas ni.
pada yang berpuasa, jangan terliur pulak tengok sate ni yer. haha.
dah dah, nak gerak ke shah alam ni.

Photobucket

bawang timun dan juga lidi

kuah kacang!!

john + kueh

zonaku + wafa + kak masy

hemy + anne

Kak masy + aima

sudah licin

aima tengah kelentong

psst : selamat berkenalan kepada zonaku, wafa, masy, john, kueh, hemy dan anne. terima kasih kepada aima kerana mengajak.

25 tukang komen:

melur natasha said...

aku da mula rindu sate...

zonaku said...

heheheheee......

Mr.Homosapiensz said...

perut aku tetiba lapar tgk sate tu...
bestnyer klu masuk dlm mulut aku..

tp best lg sotong celup tepung...huu

sharamli said...

ceit..p0sa2 p0n nk letak pic mkanan..sj je kn..

sharamli said...

ceit..p0sa2 p0n nk letak pic mkanan..sj je kn..

FarEast said...

salam ramadhan untuk anda sekeluarga =)
FarEast

John Iverson said...

Lawa beb gamba... Hahaha... Anda dijemput...

http://sarshiverson.blogspot.com/2009/08/jemputan-khas.html

Nak sangat kamu join bro!!!

k.e.r.i. said...

melur ~
sate pork kat leeds kan ada.

zonaku ~
hahahaha

mr.homosapiensz ~
sotong dok celup tepung pun best kalu bulan puasa macam ni. haha

sharamli ~
ko tak puasa. takpe.

FarEast ~
selamat berpuasa juga untuk anda sekeluarga.
tapi keluarga jauh di sana. tsk.

john iverson ~
thanx bro.
insyaAllah kalau takde aral melintang, boleh le join.

GRuNGe said...

K.E.R.I wuits, gila lama kau nak cerita pasal gathering ni.

Tapi satu, gambar yang kau amik ni, aku tak tengok lagi.

Lenkali, gathering ajak aku wei.

Masy said...

haku vote gambar nomo 5! hahahaha

eh, xde voting2 eh? lalalala~

dilla said...

kemere baruuuuuuu~~~~

Liliyuli said...

tak ajak wa punnnnnnn...sedih lo

rAmiZa.mY said...

melortelor..
cr je pork yg halal..hahahaha

tacing mkn sate x ajk

k.e.r.i. said...

grunge ~
memang ah lama. kan dah cakap, laptop aku rosak.
nak suh ajak, suh aima ajak.

masy ~
nak vote mana satu? ada 3 orang dalam tu.

dilla ~
lame doh. baru eksyen je. hehe.

liliyuli ~
salahkan si aima. bukan aku.

ramiza.my ~
ni lagi sorang. aku pun orang lain ajak. lain kali bakar sate atas broga hill jum.
muahahaha.

::: ReActivate ::: said...

::: askm bro keri pekabar? lama tak
::: dengar citer tup tup dah update
::: blog! byk plak tuh entry [hehe]
::: amboiii byknyer makan satay..
::: satay kajang lagi perrghh..
::: nasib baik dah berbuka [hehehe]
::: kalo tak waktu tengahri terliur
::: sonok kan bila buat gathering
::: mcm ni.. bulan puasa nilaa kita
::: selalu berjumpa berbuka bersama
::: hari2 lain maybe ada, tapi tak
::: sama bila time berbuka.. gambar
::: dlm entry keri yg ini & yg lalu
::: semua cantik2 laa.. pakai kame-
::: ra baru ker nih? atau handphone
::: baru.. wahh cantek handphone tu
~ salam ramadan keri! thanx singgah

paiseh said...

hati2 skek brader ubi tu.. err.. kuehbakar.. otai skolah gua.

ZARA 札拉 said...

huwaa~

kamu udah jumpa Hemy~

T__T

W. Hidney said...

dengan segera aku menempah tiket ke sana, membeli satay!

♣haNie♣ said...

bila plk nk belanje wa satay??
ahk..janji manis mu btul!

~~hehehehehe

momentinlife said...

yeah!!~ pic no 5 jugak!!~

opss~

Shahrul (Nama Sebenar) said...

keri,
ada gathering bloggers.
best nya.
nak join gak.
hohoho.
p/s: pasni turun area bangi plak ye. makan kat kopitiam.

k.e.r.i. said...

reactivate ~
waalaikumussalam. pakai kamera besor tergantung kat leher tu.

paiseh ~
hati-hati doh seh. debbor gok kalu-kalu yer cerlong. haha

zara ~
kau minat hemy eh? haha. rasanya dia dah tunang.

w.hidney ~
sila datang bro. nanti boleh pow ko.

hanie ~
lu cari sendiri lah satay kat atas gunung sana. muahaha.

momentinlife ~
ye la ye la. semua sila vote pic nombor 5.

shahrul ~
ni pun orang mengajak bro.
nak ajak lepak bangi gua no hal.

♠ y.a.n.i.e putrajaya ♠ said...

>> gitu ler kekdah nyer....dah gather2 tak ajak acu yanie....

haih..majuk!

hehe

aim-a said...

aku vote pics sate!!! lawa kan pics yg aku amik tu :P

k.e.r.i. said...

yanie putrajaya ~
sila bagitahu kat aima ye makcik.

aim-a ~
sekius mi. gambor sate tu aku hok amek hokeh. gambor bawang tu mung amek.

 
Template by suckmylolly.com - background image by elmer.0 - edited by k.e.r.i.