Wednesday, August 5, 2009

ada kawasan nama Dungun ke kat Selangor ni?

semalam aku terdaftar kat satu laman web permainan antarabangsa. disebabkan ia memerlukan kawasan tempat tinggal pada masa sekarang, jadi aku pilih Selangor. tapi apa pasal Dungun pun ada sekali ni?

24 tukang komen:

Liliyuli said...

jangan tak tahu..jeng..jeng..jeng

En. Bye said...

loh!! nape aku boleh tak perasan neh!!! boleh lah cari kepok lekor petang ni.. dah dekat lah tu!! :)

mrblind said...

la..dia dah pindah dungun ke selangor..lu tak tahu lagi ke?

semy said...

kat sg buluh

S.I.T.I said...

kekeke...sape asal dungun pahni senang nok balik. dekat jer....

mugiwara said...

aku pun tatau..
baru tau ni....

malunye dok kat mesia~
lari g landen la~
hahahha~

terrarosa said...

aku rasa mesti ada kes Cinta terhalang... pastu si lelaki beli tanah dan letak nama Dungun...
tapi ngape dia tak letak nama awek dia teruss ?

ah pening fulak aku dengan teori aku sendiri :(

FarEast said...

kah! kah! kah! tu dungun lain tu ... jgn tersalah plak beli kepok kat sana ... hahah

re : hari tu ke indonesia

k.e.r.i. said...

liliyuli ~
gua memang tak tahu.

en.bye ~
aku nak balik terengganu wikend ni.
makan keropok ganu je la. haha

mrblind ~
patut lah aritu lepas kemaman terus sampai marang.

semy ~
ha'ah. kat sungai buluh kan.

s.i.t.i. ~
sape hok duk area selangor la.
hok duk sarawak jauh gok.
hahahaha.

mugiwara ~
gedik lah lu nak g landen.
taraf lu kat uganda je. haha

terrarosa ~
demo memey pelik. sah.

FarEast ~
kalau kempunan, mungkin boleh beli.

sharamli said...

permainan ap ni?

Abaan Pok Ya said...

kalu gitu dekat la ngn kg aku..lalu dungun lepas sejam aku leh la balik bukit payong..hahaha..

Ahmad Azrin Aziz said...

tanah merah ada kat kolumpo ni gua tak bising pun!!

rAmiZa.mY said...

ak xbeli lg poskad..
aaaaaaa

GRuNGe said...

Wah, esok aku nak check GPS, dimanakah Dungun Selangor ni berada. Aku yang duduk Klang Valley ni pun tak tau ada Dungun dekat Selangor.

paiseh said...

jalan dungun tu.. kat damansare

BudAk hijAu said...

kampung melaka kat kedah!cool...?

W. Hidney said...

between damansara damai dan sri damansara kot ;b

k.e.r.i. said...

sharamli ~
main poskad-poskad.

abaan pok ya ~
umbrella hill tu weh.

ahmad azrin aziz ~
apa gua pedulik kalau tanah merah ada kat kolumpo pun.

ramiza.my ~
aku pun tak beli lagi.

grunge ~
google maps sudah.

paiseh ~
jalan marang kat mana seh.

budak hijau ~
kampung pulau kerengga pun ada kat kedah.

w.hidney ~
nanti try check kut-kut ada kat sana.

Hidemichi said...

mesti lu nak kata Dungun kat Terengganu kan? Terengganu mana de Dungun, Dungung ada lah!lalala..

ZARA 札拉 said...

gilak ahh~

hahaha~

Kuwe said...

gila buta fakta kihkih.err ada ke?

Mr.Homosapiensz said...

nk balk ganu ?? aku nk sotong celup tepung...huhu

Ima said...

sedak doh..ak nk tuko alamt jadi dungun, selangor..
hahahaha

k.e.r.i. said...

hidemichi ~
u got your point bro.

zara ~
takde menda yang gila pun.

kuwe ~
orang yang tak khatam geografi malaysia je kata buta fakta.

mr.homosapiensz ~
aku balik doh minggu lepah.
nok ajok g makang sotong celup tepung tapi takdok kontek number.

ima ~
sedak sangat deme duk selangor sapa nok tukor alamat.

 
Template by suckmylolly.com - background image by elmer.0 - edited by k.e.r.i.