Tuesday, August 18, 2009

siaran tergendala...

laptop aku rosak lagi.
jadi tak boleh nak edit gambar yang selonggok tu.
kesimpulannya, aku akan ambil masa yang lama untuk update.
aku agak laptop aku dah kena H1N1 lah.

psst : terima kasih kepada semua yang ucap selamat hari lahir untuk aku semalam, sama ada melalui facebook atau SMS.

18 tukang komen:

John Iverson said...

Wah... birthday boy la ni... hoho... selamat hari jadi...semoga panjang umur dan dimurahkan rezeki

missy suzi said...

kaseh diterima.ahaks~

sharamli said...

aik3..k0 xckp p0n befday k0 smlm..

bleh k0l free seminggu kn?

nak n0 ku?

Liliyuli said...

wa mau ucap hari ni bulih?

hepi bezday ye pakcik keri.

semuga anda menjadi usahawan penternak anggur jenis lemak yg berjaya ye..hehehe

k.e.r.i. said...

john iverson ~
terima kasih bro. lain kali banje sate. haha

missy suzi ~
terima kena ikhlas.

sharamli ~
kalau ko pengguna UOX atau SOX, boleh lah free.

liliyuli ~
yer yer. terima kasih.
nanti dah kaya gua belanja anggur.

Mr.Homosapiensz said...

besday ko ker..
meh sini ko blaja aku makan sotong celup tepung sempena besday ko yg dah tua ni.....hehe

CoOkiE MoNSter said...

bek ko buang cepat laptop ko tuh kalu xnak book tempat mangsa h1n1 yg ke-63. ngehngeh..

mugiwara said...

kalau laptop aku kene, aku dh tau dr mana dia dapt!

HEMY said...

huhu..H1N1 la plak...kiki...kami mahu gambarrrrr

paiseh said...

lu punya laptop ada sindrom batuk2 ke??

k.e.r.i. said...

mr.homosapiensz ~
terbalik ni boh. kita sama tua kut.

cookie monster ~
apa lambat update ko ni.
skang dah 70++

mugiwara ~
laptop kita tak pernah bersetubuh ok.

hemy ~
alahai, laptop rosak lor. nanti email yer.

paiseh ~
batuk siap keluar kahak hijau.

rAmiZa.mY said...

ak suspek G1L4 nye penyakit ah

░♥si lampu neon♥░ said...

h1n1 weee jgn la dtg kat laptop aku plak!

dilla said...

selamattt.. hari rayaaa.. eyh...

selamaatt hari lahirrr~~~

selmat berpOsa gakss!!

jgn ada yg berlubang.. ekekekekek

ZhEt said...

hepy belated besday bro!
sory lmbt.
muadzam intenet cam siput. HAHA

tasikmerah said...

selamat berpuasa keri

:)

AiNi AhMad said...

belated besday la keri..

k.e.r.i. said...

ramiza.my ~
G1l4 B4B1 aku syak.

si lampu neon ~
ia takkan berjangkit melalui kotak komen.

dilla ~
aku tak berlubang.
jadi tak mungkin puasa aku akan berlubang.
haha.

zhet ~
thanx zhet.

tasikmerah ~
ye ye. selamat berpuasa.

aini ahmad ~
tengkiu cik sha.

 
Template by suckmylolly.com - background image by elmer.0 - edited by k.e.r.i.