Wednesday, June 10, 2009

perlukan ruang tambahan dalam perut untuk makan di sini...

tempat : Seoul Garden, sayap baru IOI Mall.
durasi : 2 jam makan tanpa henti.
keterangan : tengok gambar. tak larat nak menaip. perut se'eh.

Pilih je

Kasi rendam dulu

Ayam dan tomato memang kacip

*drooling*

Makan macam setan

Suparjo meneruskan perjuangan

Meleleh lagi di situ

Pencuci mulut #1

Pencuci mulut #2

Sentalan terakhir

18 tukang komen:

paiseh said...

ahhh!! takat rojak kateh tu kg gua belambak la..
hahahhahaa...!!

sharamli said...

behenti sebelum kenyang...phm?

♥♥ S.I.T.I ♥♥ said...

Kene gi jugok nih. Napok sedap jer. Regenye sedap jugok ke?

haNie said...

kata bz..
bz mkn rupenye!
hahaahahahaha

Seyn said...

haram jadah..
buat aku lapa..

bokbon said...

ceh..bukan nak ajak gua.

mrblind said...

lu makan jadah mende ni..naik geli tengkuk gua..hahhaa

k.e.r.i. said...

paiseh ~
patut la nama lu paiseh.

sharamli ~
selepas 2 jam pun belum kenyang lagi tu sebenarnya.

s.i.t.i ~
harga memang sedak. tapi kalu kami 3 orang buleh g makang situ, dok kang puan siti dokleh.

hanie ~
makan sampai 2 jam. mana tak bz.
hahahaha.

seyn ~
aku pun tengah lapar sekarang ni.

bokbon ~
lu tak roger gua.
mana gua nak tahu.

mrblind ~
lu jangan cakap itu macam encik buta.
sekali lu makan, silap-silap lu bukak seoul garden sebijik kat mesra mall.

John said...

sedak demo g soul garden.brape kali doh g? ke baru first time?

tasikmerah said...

aku lapoooorrrrrrrrrrrr.....!

Lang Legar said...

ala ni versi gambo sopan..
mane gambo versi kurang sopan ala2 barbaric yang ko tunjuk tu haha..

sHe pHa said...

jaga saham di blog sendiri ni.
ramai gadis yg komen ni.
gambar2 tersandar kekenyangan cam ular sawa takde plak die tempek haha.

lepas terenggani Seoul Garden 1 round~

BusinessPlague! said...

besh tu makan kat seoul garden..
tpi nma jer ala2 korea..makanan ala2 bbq gitu :)

[yAN!e][pUTraJAya] said...

masuk jer opis pagi nih...sudah tgk ini makanan...hadoi...perut sudah munyik2....

kejam!

Kuwe said...

aku da 2 kali mkn sini, bkn 2 jam bai, mkn smpai tanak makan,balon smpai pengsan

seepot seedot said...

sedapnya rie...

k.e.r.i. said...

john ~
baru fes taim boh. hahaha.

tasik merah ~
jangan bertukar menjadi raksasa kelaparan disini.

lang legar ~
gambar versi kurang sopan ala-ala barbaric tu masa makan gearbox je.
shipa paling barbaric doh. hahaha

shepha ~
serius. memang takde gambar aku bersandar kekenyangan macam ular sawa.

businessplague ~
bbq ala korea lah kut.

yanie putrajaya ~
kejam ek?
takde la kejam sangat. kejam level along kurung orang je. haha

kuwe ~
berapa kali makan is not the point la kuwe.
the point is, berapa lama ko boleh tahan makan dalam tu.

seepot seedot ~
memang sedak. aku tau mung memang wahi makang.

mun_mradz said...

amende yg ko makan sampai 2 jam tercongok kat citu?
~~bagi aku eskrem 2 dua mangkuk...sedapnya!!!!!~~

 
Template by suckmylolly.com - background image by elmer.0 - edited by k.e.r.i.