Friday, June 19, 2009

mengantuk dan kenyang memang sedap kalau layan tidur...tengah hari pulak tu...

hari jumaat lepas, macam biasa sebelum solat jumaat, penuhkan perut dulu. sunnah nabi makan sebelum solat. kalau tak makan, nanti tengah sembahyang asyik ingat nak makan je. perut berbunyi sana sini, kan dah tak khusyuk.

sampai kedai makan, ceduk nasi, ceduk lauk, ceduk gulai apa semua, makan. nyap nyap nyap. Alhamdulillah. sedap weh lauk kat Restoran Padi tu. habis makan, tiba masa untuk pencuci mulut. seluk poket seluar, kosong.

jalan kaki pergi kedai runcit sebelah dengan niat ingin membeli rokok. sampai kedai "tokey, windows 14 satu, merah ye." tokey kedai balas "aaaa? apa dia?". aku buat muka selamba "winston 14 lah tokey. merah punya".

jatuh waterface aku. macam mana boleh tersasul ni. mungkin perlu tidur selepas makan tengah hari. mungkin.

notakaki : hari ni pun hari jumaat.

18 tukang komen:

Kuwe said...

sengal

missy suzi said...

windows 7 awl thn dpn br launch jon..gabra la ko setan..haha
windows 12 bile discuss dgn bill gates??syer masyuk ker?hahahahaha

[yAN!e][pUTraJAya] said...

hahahha....
tu la dok mengadap PC...
sampai tersebut2 windows...hahhaha
haih...kaki berasap gak eh?
hehhehe....

dilla said...

siputtt~~~~

bokbon said...

ha..ni pegi jumaat tak ni? hehehe..!

haNie said...

kl aku gelak kat ko nih..
kecik ati x?
:P

ChaiReeL AziZee said...

merokok membahayakan kesihatan la pekerja harapan oit...

k.e.r.i. said...

kuwe ~
gua takde sengal-sengal badan weh.

missy suzi ~
bill gates dah discuss dengan aku pasal windows 14.
kaya la aku nanti jon. haha.

yanie putrajaya ~
kaki tak berasap.
mulut yang berasap.

dilla ~
aku sambung; siput babi.

bokbon ~
mesti la pergi jon.
mahu kena petir kalau tak pergi.

hanie ~
kalau aku cakap takleh pun ko dah gelak guling-guling dah dalam opis tu.

chaireel azizee ~
ko ni membebel macam kerajaan malaysia lah.

stormz said...

kakaka...

windows 14 plak ko ni...
byk btul pk..

nis n4d (*_~) said...

haha.... weyh.... cane bleh sawan windows nih..... vista sabohhh.... sapa sengal gitew~

;-p

mugiwara said...

hahaah....
macam budak bawah umur fes taim beli rokok!

Abaan Pok Ya said...

keri koyal sebab xabeh lagi topik lam kete PHV..hahaha

paiseh said...

nak smayang jumaat pun mabuk ke???

mun_mradz said...

hAAAA..sengal...bleh geng ngan member aku nak teh ais limau...keh3x

Lang Legar said...

haish mung nie keri..
guane la bley tersasul haha..

k.e.r.i. said...

stormz ~
dah itu yang kita duk ngadap kan.

nis nad ~
aku dok wahi vista.
lembab.

mugiwara ~
lebih kurang lah.

abaan pok ya ~
semua tu saloh ujie.
ye hok tukang bowok virus selsema babi. hahaha.

paiseh ~
gua takde la jahil macam tu seh.

mun_mradz ~
teh ais limau ngan winston member ke?

lang legar ~
lidah scottish. biasa lah tersasul.
hahaha.

razifmustapha said...

boleh tahan ko punya letup keri! nasib baik tak keluar microsoft powerpoint 14. hak

k.e.r.i. said...

razifmustapha ~
microsoft powerpoint 14 takpe lagi.
kalau kuar windows 7, dia ingat aku nak format laptop.
hahaha

 
Template by suckmylolly.com - background image by elmer.0 - edited by k.e.r.i.