Tuesday, March 31, 2009

dua keping ni bukan aku yang tangkap...

erina dan dak wan di dalam ke-oren-an

putihnya kak na. apa rahsianya? hahaha.

editing mood : Incubus ~ Love Hurts

10 tukang komen:

missy suzi said...

sape nih?

.::aDa::. said...

lawa2. tp nape lain mcm je mood post nih??hmm~

FarEast said...

baru nak comment pic tu, ingatkan ko yg tangkap pic tu ;)


re : keje network engineer juga ke?? company aper??

ReActivateZul said...

::: [ekekeke] bila baca komen :ADA:
::: kat atas nih, baru perasan,
::: mmg lain mcm plak mood post ni
::: [huhu] tukang edit ada kaitan
::: ker? atau mungkin sekadar utk
::: menguji skill mengedit gambar?
::: akupon masih tak reti lagi
::: buat kaler & tak kaler mcm bro
::: nih.. very niceee bro..

mrblind said...

selamat pengantin baru..

GLizZY said...

Wuiyoo, xleh tahan dgn "penternak anggur jenis lemak" tu.. Haha..

(,") Nice series..

k.e.r.i. said...

missy suzi ~
akak satu opis masa praktikal dulu.

ada ~
terima kasih.
lain macam tang mana?

FarEast ~
belum sampai masa lagi.
tunggu sen tebal dulu dalam poket.

reactivatezul ~
terima kasih.
saje je nak menguji editing skill.
jangan hiraukan tajuk lagu Incubus tu.
yang penting lagu tu best.

mrblind ~
nanti aku kabor kat tuan punya badan.

glizzy ~
nice series?
tak paham ar.

paiseh said...

ni pakai kamera pesen besor-gantung-kat-leher-lensa-dua-hasta-rege-lapan-ribu-duit ni...!
gile ah lu!!

[yAN!e][pUTraJAya] said...

vah vah vah
ni pic kawen orang...
bila nak letak pic kawin encik keri lak nih?

hehhehehe cakpong2...

(^_^)

♥Yanie Putrajaya♥

*********************************

k.e.r.i. said...

paiseh ~
bukan gua punya kamera la.
belum sampai seru.

yanie putrajaya ~
lambat lagi ar cik yanie.
tunggu cik yanie kawen dulu.
haha.

 
Template by suckmylolly.com - background image by elmer.0 - edited by k.e.r.i.