Thursday, March 19, 2009

perancangan...

sekarang perut mintak diisi.
budak-budak enjin pulak lambat bersiap.
itu la, pukul 11 malam baru balik kerja.
cepat la sikit mandi tu woi!!

hujung minggu ni dieorang kerja jugak.
ah, sangat bosan.
takde saing untuk dihasut ajak tengok wayang dan makan secret recipe.
kebetulan shepha ajak tengok belon panas kat putrajaya.
bak kata seorang saing,
"elok la buat pertunjukan belon panas kat putarajaya. sama panasnya macam putrajaya"
aku tak ingat siapa dia.
kalau kau orang itu, tolong tinggalkan jejak yer.

kalau belon panas terbakar kerana kepanasan putrajaya, nampaknya aku akan melihat matahari pada pukul 5 petang sabtu dan ahad ni.

shepha si-pengajak, zaren si-patah-hati-kut dan nughul si-patah-kaki-sebab-takde-kenderaan-sendiri, kalau betul jadi ahad ni, sila roger.

notakaki : aku tak letak link korang, ini entry sebelum pergi makan. lapau wey!!

12 tukang komen:

paiseh said...

panas celah mana.. wilayah gua duduk asik ujan je..

Abaan Pok Ya said...

weh..mari putrajaya ingat aku sket..aku tok mulu putrajaya..xkabo nk mari xleh masuk border la mg..

k.rijal said...

jgn dok main tengah panas!!!
demo 2 dok brapo doh..
lamo kn koho berat!!
hahaha..

sHe pHa said...

roger2.
jum pi tgk wyg sabtu ni?
haha.
aku bosan oh

k.e.r.i. said...

paiseh ~
deme duk dalam tasik putrajaya kut.

abaan pok ya ~
orang dok main dok tok mulu lening.
zaman kuno doh tu.

k.rijal ~
demo sek panah lain sokmo.

she pha ~
mahu menonton filem apakah?

Lang Legar said...

sayang you can dance..

k.e.r.i. said...

lang legar ~
mahu join menonton kah?

Lang Legar said...

ntah r..xpasti la plak..

k.e.r.i. said...

lang legar ~
hang on ke tak ahad ni?
macam ada halangan je nak join.
huhu

aim-a said...

nak itot juge...saye mmg duk dekat ngan putrajaya tu..puchong aje :p

k.e.r.i. said...

aim-a ~
meh la ikut.
no hal babe.

::: ReActivate ::: said...

::: askm k.e.r.i wasssuuupp? [huhu] salam perkenalan.. terima kasih menulis greeting 'salam' dlm chatbox saya yg kosong tuh [haha] teruja juga saya pagi nih.. mmg kalo cuti sekolah, dah jadi trend org kawin.. musim ler katakan.. kadang2 tak terlarat nak pi sbb terlalu byk, kecuali adik-beradik sendiri yg kawin, kita wajib ler datang [hehehe] begitu juga dgn member2 saya yg byk berkawin ketika musim ini tapi sayang byk gak tak dpt pi sbb jauh sgt..

::: ok k.e.r.i., :) :D 8) keep on posting!

 
Template by suckmylolly.com - background image by elmer.0 - edited by k.e.r.i.