Sunday, March 22, 2009

baru 2 minggu...

Selamat Pengantin Baru Wan & Erina

nota kepada kak erina : minta maaf la yer. tak dapat menghadiri majlis perkahwinan anda.

8 tukang komen:

razifmustapha said...

takde bunyi2 nak photographer ke? hahhaa

k.e.r.i. said...

razifmustapha ~
niat tu memang kuat bergema dalam hati.
tapi tunggu sen lebat dulu ar.
haha.

FarEast said...

ada shoot balloon panas? nanti upload ek? =)

Anonymous said...

woi takkan orang kawing background hitam, mcm obituary je!
gengbasekolah (baca havana)!

Anonymous said...

background hitam tu nak bagitaunya.. punah dah sisa2 harapan org yg post gambar pengantin ni utk tackle awek tu.. puaka niyang rapik pun tak boleh tolong dah ni

"kudut"

k.e.r.i. said...

FarEast ~
ada jugak la sekeping dua.

anonymous ~
hitam tu kan menawan.
haha.
sila perhati betul-betul.
bukan hitam plain, ada corak le.
btw, siapa anonymous #1 ni?

anonymous "kudut" ~
macam mana nak hancur sedangkan takde niat nak tackle pun.
da nama pun KAK kan.
btw, siapa pulak anonymous #2 ni?

FarEast said...

eh?no hal je nak shoot dkt ampang pakai pns ... bley je

k.e.r.i. said...

FarEast ~
pns tu camera compact biasa eh?

 
Template by suckmylolly.com - background image by elmer.0 - edited by k.e.r.i.