Sunday, February 15, 2009

rangkuman seminggu...

1.


kalau tanya aku nak tengok filem ni atau tak, aku nasihatkan jangan tengok. dia punya kelakar kurang umph sikit la. harapkan saiful apek dengan nabil je jadi modal lawak. dia punya pengarah, memang mengarah sambil syok sendiri. kalau nak tengok azwan ali jadi mak-tak-kuasa-nyah, serbu la pawagam. ajak sekali seluruh orang kampung. buat rugi duit aku je tengok filem ni sabtu minggu lepas.

2.
hari isnin lepas masa orang lain cuti thaipusam, aku kena kerja. hampeh. budak-budak enjin da gelakkan aku. tapi takpe, hari isnin tu mak bos datang kasi angpau. agak cantik jugak la dia punya kaler duit kertas tu. lepas duit belanja aku untuk minggu ni. rezeki sungguh.

3.
aku baru tahu pasal satu website ni. dengan ada nya website ni, tak ada lagi masalah macam ini. cara nak guna, type www.sitedossier.com/referer/websitekorang. contoh, www.sitedossier.com/referer/encree.blogspot.com. kalau type www.sitedossier.com/referer/www.encree.blogspot.com dia akan keluar result lain. jadi, korang tahu la siapa yang link korang.

* dossier - a collection or file of documents containing information about a particular person or topic.

4.
ini pun aku baru tahu masa menjelajah ke blog johan. korang tahu tak yang kita tak boleh create folder nama con atau aux atau nul atau prn (kepada pengguna window operating system sahaja). ketinggalan zaman jugak nampaknya aku ni. takpe,better late than never.

5.
salah ke kalau tak sambut hari semalam? atau salah ke kalau kita sambut hari semalam? tepuk dada sakit, kang kalau tak tepuk tak tahu pulak selera macam mana kan. jadi tepuk la apa-apa yang anda suka.

notakaki : nanti pukul 8 pagi aku nak g tengok lopan & the geng main paintball.

12 tukang komen:

missy suzi said...

gle r..heboran semate
nerake!!
ahaks~

mrblind said...

no 3 tu betul ke..

Lang Legar said...

haha keri semangat ni dtg tgk paintball..
tapi memang muka xtido2 punye orang r haha..

sHe pHa said...

aku kasik semangat lebey ni zaren.
pg2 dh msg keri tau.
kire keri wakil aku la.hehe

k.e.r.i. said...

missy suzi ~
takyah cakap aku la ujie.
ko lagi la hantu hiburan

mrblind ~
betul, tapi tak tahu la accurate ke tak.
lu try buat tengok.

lang legar ~
memang bersemangat weyh.
ngan muka tak tidor tu jugak aku datang.
haha.

shepha ~
ces, nak jugak nama dia jadi wakil aku.
pepagi buta mesej aku, mekaseh mekaseh.

BudAk hijAu said...

sah aku xkn tengok!!hehehehe...

paiseh said...

gua terai utk belog gua tak bulih pon.. kena baca jampi ke..???

k.e.r.i. said...

budak hijau ~
tak payah tengok.
tengok upin & upin lagi best kot.

paiseh ~
gua pun try untuk blog lu.
tapi tak dapat.
gua syak site tu untuk blog2 yang kuno je kot.

FarEast said...

nasib baik x melayan sifu & tongga nie ... ramai kata benda sama ... x lawak sgt ... ader member menyumpah-nyumpah tgk

k.e.r.i. said...

Fareast ~
member aku siap tido lagi.
padahal dalam tu punyalah bising budak-budak bantai gelak.

nis n4d (*_~) said...

aku nengok promo pon xbes dah..

haha..

ble nk blanje aku tgk wayang gambar neh?

;-p

k.e.r.i. said...

kalu tranung ade pawagam, aku blanje la mung.
haha.

 
Template by suckmylolly.com - background image by elmer.0 - edited by k.e.r.i.