Monday, December 29, 2008

banyak sangat blog, mana nak ingat.

dah seminggu habis praktikal.
bosan.
aktiviti harian ; takyah la aku cakap. korang semua dah tahu.
haha.

nak berinternet, pakai dial up saja.
speed sekarang; 14.4 Kpbs.
aku ambil masa 4 jam untuk buat entry ni dan masukkan link kawan-kawan.

owh. aritu aku salin kulit baru.
jadi blog ni takde lagi oren-oren.
pelangi-pelangi pun takde.

siapa-siapa yang link dia takde kat sini, tolong remindkan dalam komen kat bawah.
aku ingat korang, tapi tak ingat url.
sori la ye.

8 tukang komen:

paiseh said...

lu lupa orang kg lu nih..hahahaha...!!
sama dengan laa.. gua pon da tukar kulit..

Munirah Abd said...

huikkkk
mana url akak!!!
grrrrrrrrrrrr

mrblind said...

ceh..dengan gua pun lu berkira..

Abaan Pok Ya said...

hok aku pon x ingat..waner nk keje imatera kalu gni..

Abaan Pok Ya said...
This comment has been removed by the author.
sHe pHa said...

nasib baik link aku ade.wakaka.

moh cr keje weh...

k.e.r.i. said...

paiseh ~
orang kampung kite mane buleh lupa boh.

munirah abd ~
sori ye kak.
nanti aku masukkan link ko.

mrblind ~
sori boh. ambe dok ingat url deme.

abaan pok ya ~
susoh ngak url mung. kalu buleh keje, aku mesti ingat url mung.

shepha ~
kita kan pengasas yubiyu. mane leh lupa. haha.

nis n4d (*_~) said...

nadshaf.blogspot.com


sere ati! haha...

 
Template by suckmylolly.com - background image by elmer.0 - edited by k.e.r.i.