Tuesday, February 24, 2009

awek-awek, mari sini...

ni nak promote saing aku yang seorang ni.
sekarang mamat-muka-cina-nampak-dari-tepi ni memegang pangkat agak-agak teruna dan single.
kepada awek-awek single atau nak mencuba pasaran, perasan dirinya kacis, tinggi bawah 160cm, suka tengok wayang, layan bola pukul 2,3 pagi, boleh apply masuk calon yer.
tinggalkan biodata anda di ruangan komen.
kalau tak malu, kat kotak jerit pun takpe.
first come, first serve.


sumber : aku cedok dari sini

20 tukang komen:

Abaan Pok Ya said...

napok cam sek kole berang je..yer x??aku nasihatkan la kepada awek2 hok nk tekel mamat ning baek oikir 2-3 kali..xpon g la cari pakwe lain..hahahahaha

iema... said...

wah wah wah... pomot kawan dye meh...
nape?? kawan tu singgle minggle laGi ke??

saje tanya.. iema takmo lah..

paiseh said...

kalu brani wat iklan diri sdiri la..! hahahahaa...!!!

Along Arman said...

psstt.. kim salam la..
hahahha...

k.e.r.i. said...

abaan pok ya ~
memang sek kole berang pong.
mung jahat ba'ang kutuk saing-saing sokmo.
haha.

iema... ~
da terang-terang kat situ saya tulis status, lagi maw tanya.
nak apply jadi calon la tu.
haha.

paiseh ~
gua da lama iklan diri sendiri.
taip ON k.e.r.i. hantar ke MAMPUS
huhu

along arman ~
wahahaha, sudah ada calon!

sultan said...

letak la pendapatan sebulan n jumlah simpanan asb skali. haha...

mrblind said...

ni la bahaya letak gambar kat internet..heh..

sHe pHa said...

nama : shepha
status : single
pekerjaan : menganggur.


ok x biodata aku.wakakakaka

k.e.r.i. said...

sultan ~
kalau nak letak yang tu pun boleh.
benefit orang putih cakap.

mrblind ~
ish, mana ada bahaya.
bagus ape, leh tolong promote.
haha.

shepha ~
ok da tu.
tapi lepas ni ada 2nd stage pulak.
tungguuu

Markmiez said...

semaatt natang gamba akeem tu..huhuhu..kompem pahni bleh masuk hero maskulin la..yeehaaa...

Anonymous said...

semat-sumat sek2 kuale berang nih weh..jd adik akat aci dok??

k.e.r.i. said...

markmiez ~
aku suh doh dio masuk.
dio tokse.

anonymous ~
oloh. jate ko tino ni?
serun weyh.

♥ cik intanurulfateha ♥ said...

.name : intan
.umur : 12 thn
.mkn kegemaran : mamee monster
.status : single n available :D
.kerja : bru drjah6 maa

k.e.r.i. said...

cik intanurulfateha ~
tu bukan biodata ko.
tu student ko punya.
jangan nak kencheng.

♥ cik intanurulfateha ♥ said...

.eh ye ker?
.adehh salah copy paste biodata laa :P

.oke oke ni yg btul :D

.name : intan
.umur : 23
.status : alwez single n available
:keje : menganggur
.hobi : nanges smpai mate lebam3

k.e.r.i. said...

cik intanurulfateha ~
anda kencheng lagi.
da terang-lagi-bersuluh dalam blog keje marah-marah budak sekolah rendah.
lagi nak mengaku tanam anggur.
haha

nis n4d (*_~) said...

eh eh eh...

sjak bile bisnes matchmaking nih?

ble nk cari ke aku sorang....?

hahaha..

;-p

k.e.r.i. said...

nis nad ~
mana ada bisnes.
macam bisnes anak dara je bunyi.
haha.
promote FOC je.

morninGlory~ said...

hahhaha~ mau2....
baek ati sungguh la mung nih....dpt komisen ke? :D

BonD JeLLa said...

"perasan dirinya kacis"

kacis tuh ape?

 
Template by suckmylolly.com - background image by elmer.0 - edited by k.e.r.i.