Wednesday, February 18, 2009

memang terbaek dari kawanku...

siapa-siapa stay area puchong utama, sila ambil perhatian.
ada promosi sikit pasal kedai makan nama 'Kawanku'.
di bawah adalah antara sajian-sajian spesial di sini.


megi goreng
~ tawar hebel.
~ keras macam tali.
~ hanya ada 3 serpihan ayam.
~ sejuk macam da 4 hari dok dalam peti.


nasi goreng ayam
~ rupa macam digoreng oleh ayam
~ rasa macam....entah pape.
~ agak sedap : budak enjin kata.


bihun goreng
~ ciri-ciri menyamai megi goreng.
~ lebih keras dari megi goreng sampai boleh cucuk sudu dan garfu tak jatuh.

servis tambahan : mendapat layanan istimewa daripada pelayan auuwww.

30 tukang komen:

Jathniel Tong said...

ish... biar btol...!! sampai garpu bleh diri tegak..!!!! hahaha...

aim-a said...

hahahahahah...puchong utama dekat jerk ngan umah aku...meh aku gi boom kedai² camni..hahahhaah :p

iema... said...

wau... Garenti sedap betul tu.. nnt pi puching nak try boom kedai tu... tak kira... caRik sampai dapat!!

paiseh said...

hahahaa.. 1st time gua baca "tawar hebel" dalam kompiter.. hahahahaa..!!

semy said...

bukan hebeh ke?

k.e.r.i. said...

jathniel tong ~
gambar telah membuktikan kata-kata.

aim-a ~
kalau nak boom, jangan lupa letak sekali fosforus.

iema... ~
kalau nak datang cepat sikit.
lambat-lambat cik aim-a boom.

paiseh ~
deme jangan buat dok ingat.

semy ~
hebeh tu hape mie?

semy said...

tawar hebeh...mak aku sebut gitu

k.e.r.i. said...

semy ~
johor punya idgham 'h' bunyi kuat.
aku selalu sebut hebe je.

nis n4d (*_~) said...

haha... ye dah.. hebe je owp..

hehe...

guane sengal ngat kdai 2...

xmo aku g!

k.e.r.i. said...

bukan nya mung nok mari.

jauh jenak.

Lang Legar said...

haha gile gempak review mung..
ni kire jalan2 xley makan la haha..

Abaan Pok Ya said...

keda yang bangang..

k.e.r.i. said...

lang legar ~
aku kasi review nanti senang ko nak cari kedai makan kat area puchong.

abaan pok ya ~
keda dok bangang ang.
tukang masok bangang.
orang siam aku rase.

Lang Legar said...

tanak aku pi lau macam tue punye serve..

mesmerising1 said...

haha.. ha
amek ko..
dahsyat tol kdai neyh..
hu

k.e.r.i. said...

lang legar ~
jangan pi kedai tu.
kalo ko datang sini, aku bawak ko makan kat kedai mek siam.
bereh?

mesmerising1 ~
tobat tak pergi da lain kali.

Lang Legar said...

bereh..
janji mung banje haha..

missy suzi said...

"rupa macam digoreng oleh ayam"
hahahahahahahahahaha..
xleh byg doh,ayam goreng mee kt dapo!
celake r statement ko..adoila..hahaha~

k.e.r.i. said...

lang legar ~
bereh boh. tunggu masuk gaji la tapi.

missy suzi ~
ko bayangkan diri ko je.
tapi ko bukan ayam, ko panda.
hahaha

Lang Legar said...

bereh la..
camni memang aku bwk hadiah grand la time ko kawen haha..

k.e.r.i. said...

hahaha.
gila untung aku ni.
baru banje 4,5 hengget da dapat hadiah kawen grand-grand.
masyuk weyh!!
ko memang adik-beradik angkat yang terbaek la.
haha

Lang Legar said...

mung tgk la hadiah grand ape aku nak bagi haha..
grand turismo la wa cakap lu..

k.e.r.i. said...

grand tourismo pun grand tourismo la.
tapi aku nak keta macam dalam game tu.
aku tau, ko affordable nak kasi aku satu.
hahaha.

Lang Legar said...

affordable tue hape haha..

dan2 aku xpaham bahasa omputih nie la

k.e.r.i. said...

taik la ko lopan.
buat-buat tak paham pulak.
cakap je la tak nak kasi.
hahaha!

ice_kawaii said...

ahahahahahhahaha
gila klakow!
sgt bahaye+saket perut gelok care mu xplain mknn kdai ne!!menarek.
ahahaha :))

WINAMP SKIN said...

I love fried noodle also!

k.e.r.i. said...

ice_kawaii ~
nok try makan dok?
meh aku tunjuk kedai ye.

winamp skin ~
erk, winamp makan fried noodle??

cik_mila83 said...

saya tau di mana lokasi kedai itu... :)

nuyuljana said...

haha..

siap promote..

dasat gilew garfu ley berdiri.

:))

 
Template by suckmylolly.com - background image by elmer.0 - edited by k.e.r.i.