Wednesday, November 5, 2008

uwek..uwek..

jap, jangan fikir yang aku pregnant.
sebab aku memang tak akan pregnant sampai bila2.
tadi aku muntahkan balik nasi + telur + kacang botol yang aku makan.sebabnya
ada ulat dalam nasi aku
celaka punya kedai mok ngoh depan sekolah sultan sulaiman tu.

24 tukang komen:

Abaan Pok Ya said...

bangang..ader ke mkn ulat..hahaha.perut mg berulat dh aku wase..

[yAN!e][pUTraJAya] said...

ulat sangat bagus utk kesihatan

ha ha ha..

tu la

makan tak ajak....

sultan said...

ape lg. repot pihak berkuasa. skrg gak. jgn x repot...

missy suzi said...

isk!!
gler exotic lunch menu ko..
secret recipe pon xde offer menu cmni..
mok try la len kali..
bulih??hahahahahahahahaha~

*mungkin mkn ulat tuh bley mguatkan tenage batin anda..haha~

seepot seedot said...

dgr tu rie..makan tak ajak org.. tu la kena ulat...doh kena tahan kat wad dok ni?

poyotito's said...

lu dah boleh dah nak masuk fear factor pasal lu dah try makan ulat

paiseh said...

hakhakhak.. kena mandrem doh deme...

Along Arman said...

patut pun dia tanyer pernah makan ke dok kat kedai nie..
huhuhu... ulat besor ke kecik?
jatuh dari pokok kot.. ada pokok kat kat kedai tuh?
agaggagaa...

Sarah Ezeeliya said...

haha..trauma lah ko sepanjang idop pasnih nak makan kacang botol..aper dah..tak jage kebersihan langsung peniaga itu..aper lagik!!ngadu ah!!

blog BeliBuy said...

ko muntah time makan tue ke or lepas ko habiskan semua makanan ko

BonD JeLLa said...

my mom said klu ade ulat dlm nasi, datz mean anda akan murah rezki :p

shoot_syuhada said...

ulat adelah mknan b'khasiat...hehehe...;p

Emmy Dahliana said...

ulat = protein.

ngeh ;p

k.e.r.i. said...

ba'ang ~
aku dok makang pun ulat tu.sipi2 nok kaut kat tangan.

yan!e ~
ish, kalau tahu yanie nak ikut makan, saya bawak yanie makan ulat kat tapak semaian ulat sutera tu.

sultan ~
tak maw la report.nanti malu macam kes kena rogol.

ujie ~
mane ko tahu secret recipe takde makanan exotic.
name pun secret recipe kan.

rino ~
doh dakpe la, mung balik tranung aku ajok mung makang situ.
bereh boh?

poyotito's ~
euw.aku lebih rela makan sandwich kat puncak klcc.

paiseh ~
harap2 dok lah boh.kalu mendrem nok kenenkan dengan anok dara mok ngoh, i rela u.

along arman ~
agok besor la.tak perlu guna kanta pembesar.ulat pokok amendem makan bowoh bumbung.

jijah ~
trauma makan kat mok ngoh je.kacang botol feveret woo.

blog belibuy ~
aku tak sempat nak abiskan makanan. time tu jugak aku muntahkan.

zella ~
murah rezeki? insyaAllah, aminnnn...

shoot ~
pakar pemakanan celah mana bgtau ko ulat baik untuk kesihatan ni?

k.e.r.i. said...

aiseh, tertinggal 1.

emmy ~
ko ni same spesies la ngan shoot.
dak2 li kat cubic memang macam ni kot.
heh!

syhazwa said...

haha...ak nok g cari ah kedai mok ngoh tu.depan sultan sulaiman owk.nok royak mung kater yer bengong.heheheheh

Lang Legar said...

aku penah merasai pengalaman macam ko..cume bezanya aku sangat berselera makan nasi+ulat2 yg dh berjaya blend in lam nasi tu campur sos KFC yg dicilok huhu..buktinya aku masih lagi bernafas skang..

sibbek aku xjadi macam cicakman..lau jadi aku ni ulatman r kan..gile geli huhu

Sarah Ezeeliya said...

ces!!masih tegar nak makan kacang botol!!kalu aku trauma dalam setaun banned kacang botol..haha

k.e.r.i. said...

wanie ~
terima la wanie.susoh2 je tulun royak ke mok ngoh.mitok2 mok ngoh blanje mung nasik ulat.

lopan ~
kalo macam tu, aku harap aku termakan super.nanti leh jadi superman.

jijah ~
aku banned mok ngoh je.kacang botol tetap menjadi pujaan hati.

Lang Legar said...

menatang ape lak makanan yg super nie huhu..

CoklatChips said...

Haha..
Ape rase ulat tu.

k.e.r.i. said...

lopan ~
alah, jajan nama super ring tu.
tapi aku nak buang ring tu, nanti jadi superingo.

coklatchips ~
fyi, aku tak sempat makan ulat tu.
tapi aku agak2 rasa dia macam coklat chip skit kot.

Lang Legar said...

owh aku mmg suke gak jajan tue..
cekedis besh tue super ring..
pas makan jari oren2 tapi bkn inai tau haha..

k.e.r.i. said...

lopan ~
memang besh dowh
masukkan super ring tu kat dalam jari.
kecik2 da pandai.
haha!

 
Template by suckmylolly.com - background image by elmer.0 - edited by k.e.r.i.