Monday, November 17, 2008

penghisap yang sangap...

beberapa hari lepas, kat opis.

encik basir : keri, da lama kita tak g havana sama2
(havana = tempat berasap)

aku : ok, jum.

sampai kat havana

aku : aiseh encik basir, saya terbawak kotak rokok kosong la. cam mana ni?

encik basir : owh, takpe. amek rokok saya je. tapi saya punya texas je la.

aku : takpe, asalkan rokok.

encik basir : texas pun tinggal sebatang je keri oii.

aku : (mata terkebil-kebil menahan sangap)

15 tukang komen:

Sarah Ezeeliya said...

offer bukan main..tapi tinggal satu jer..huhu..aper dah..ko pokol jer abng tuh keh..haha..

payah nyer jadik perokok tegar nih eh..huhu

sultan said...

isk... mane bole tahan bile terpaksa dok dlm keadaan tu...

[yAN!e][pUTraJAya] said...

ni ler keje nyer
berasap jer..
mana nak sihat.....

nak kena cubit cuping telinga tu

heehhehe

k.e.r.i. said...

jijah ~
mana leh pukul orang sesuka hati.
ingat aku macam ko, sesuka hati nak tampor orang.
haha.

sultan ~
terpaksa boh..terpaksa

yanie ~
tak maw kena cubic cuping telinga, nak babab la.
hehe.

qaseh heedayah said...

amaran keras oleh HIDAYAH,
MEROKOK MEMBAHAYAKAN KESIHATAN.
=)

paiseh said...

eleh.. mcm x biasa cutting2.. hahahahaa..!!

blog BeliBuy said...

sian die ek...len kali prepare la awal2 ek..even bukan perokok tegar..sekurangnya stok ade time terasa nk merokok

p/s-jauhi diri dari mereka yang suke meng-tax- rokok anda...sehari sebatang...sebulan dah 30 batang...byk tue

k.e.r.i. said...

qaseh heedayah ~
abang pun tau. ada baca dekat kotak rokok tu.

paiseh ~
bukan cutting boh, pancung.
haha.

framestone ~
rokok ada, teringgal kat rumah.
datang opis terbawak kotak kosong.
u've no idea berapa banyak kotak rokok dalam bilik aku.

mrblind said...

texas..rasa macam papan...hahaha...

Jathniel Tong said...

haha... saje2 nk wat ko tension la tu.. hahaha..

Lang Legar said...

ceh dh praktikal pn pancung2 lagi haha..
ape r ko nie keri,ley lak bawak kotak kosong nie..

Sarah Ezeeliya said...

weyh maner ader aku tampo owang..
keje tampo menampo nih keje ujie keh..pelese!!

seepot seedot said...

dok minat texas..minat saat!!!tp pok saat dok hisap pn rokok tu..pening..pening!

k.e.r.i. said...

mrblind ~
texas aku penoh rasa, papan dok penoh lagi.

jathniel tong ~
maybe kut. tau2 je aku tensen psl system tu.

lopan ~
da terlupa, nak wat cam mana.

jijah ~
ye ke jijah?
aku rasa macam banyak kali nak kena penampor bila baca blog ko.

rino ~
saat hanya dihisap ketika mengalami krisis kewangan.

J.U.K.I said...

bdk2 jgn dok isp okok??org tue jer leh!!!

 
Template by suckmylolly.com - background image by elmer.0 - edited by k.e.r.i.