Thursday, November 20, 2008

noodle station dekat bus station...

maveles.
memang sedap makanan kat sini.
tambah lagi bila orang belanja, dia punya rasa jadi makin lazat dan nikmat.
haha.

sangat kenyang.
errpp.

14 tukang komen:

diloz said...

wah.banyaknya awek.
tapi makanan tu lagi menyelerakan!

de_are_na said...

erm..dah makan free...apapun sodap...tak gitu..isk isk...

mrblind said...

makan free..tak nak ajak gua ke..

Sarah Ezeeliya said...

seriez weh!!makanan kalu owang yang banjer mmg akan jadik sedap giler lebih dari bese!!haha

k.e.r.i. said...

diloz ~
kat sini memang banyak aweks.
tapi sume not available.

de_are_na ~
memang sedap.
tapi kalo makanan free tu basi, tak sedap jugak.

mrblind ~
aku pun orang ajok boh.
dakpe, len kali ambe blanje deme kat mesra mall.

jijah ~
anda tepat sekali.
sebab tu aku kata maveles.

paiseh said...

katne ni boh.?? baru buka ke..?
mcm best ngat2 jer..!

de_are_na said...

hahha..sunway carnival penang neh pown ada kedai neh...tapi tak per nah ada feel lak nak pergi...maybe leh try lak len kali..isk isk

l.i.f.e said...

makan memang best. nak nak lagi kalau free. terbaik!

k.e.r.i. said...

paiseh ~
dekat stesen bas.
dok la sapa beh ngak2.

de_are_na ~
try, jangan tak try.
nak try, ajak saya sekali.

l.i.f.e. ~
memang terbaek!

seepot seedot said...

rie..mcm kat secret recipe je...sdp ke?

k.e.r.i. said...

rino ~
interior design dia memang macam secret sikit.
tapi nasi dia lagi sedap dr secret la.
mung balik tranung, meh kita try.

Emmy Dahliana said...

keri o keri.
sila sedar diri anda adalah golongan penternak lemak berjaya seperti aku.
:)))

nis n4d (*_~) said...

kate nk blanjee... haha

nis n4d (*_~) said...

lapo plop tgk...

 
Template by suckmylolly.com - background image by elmer.0 - edited by k.e.r.i.