Thursday, October 30, 2008

teringat balik sambut raya kat melaka...


meriah kan??

23 tukang komen:

sHe pHa said...

waaa.
rindu ms nie.
fendy pon maseh malu2 time neh.

amerbourdon said...

kat maner aku masa nih ekk???

seepot seedot said...

hadi puteh la yg nak khwin..hadi mana lagi...aku tau pun dari comment frenster dia dgn tunang dia...tq pasal website lagu tu!

Zul said...

haha..raya tahun lepas rasanye aku ade pegi, tapi tak makan sbb lewat sampai.. tinggal lidi2 sate je.. chiiss

sHe pHa said...

amer sebuk ngan materialife.
(sambil menahan jijik menyebut nama group tu)
wakakaka.

Cubiex said...

[...] Cubiex.com - Malaysia Affordable Domain & Web Hosting menawarkan pelbagai pakej web hosting mampu milik dan premium kepada individu serta syarikat [...]

Lang Legar said...

hoho btl2,tetibe tengok gambar ni rase rindu juge..haha materialife,xley blah plk dgr hoho..walaupun hakikatnye aku xmkn banyak time ni dengan catuan sate 5 cucuk tapi seronok bergambar aje hoho

sHe pHa said...

ala.
we went there bukan utk pulon makan pon.
just hangout ngan kwn2.
update cerite2 basi.wakaka

Lang Legar said...

hoho betul tue shepha..
pi sane bkn nak makan sangat..
more on melaram dengan baju raya masing2 and buat sesi bergambar sesuka hati hoho..
tapi kite berjaya wat mini gathering penforum2 tegar group frenster utem nie haha..

k.e.r.i. said...

shepha ~ gile rindu masa ni. fendy memang malu2 lagi mase ni. aku ingat lagi mase nak amek gambar ni, aku yang kenalkan fendy pada shepha, zaren & nughul. shepha said "owh, ini ke fendy".

amer ~
aku tak perasan ko kat mana masa ni mer. agak2 betol da kot ko lepak2 ngan geng materialife.

rino ~
ciss, adi dok royak pong ke saing2. sapa hati tunang dok royak sepatoh haram.

zul ~
uik, zul pun dak utem gak ke?

zaren ~
ye ke ko makan 5 cucuk je? aku rasa cam banyak je. siap tapau lagi. haha. tapi kita berjaya buat jamuan hari raya tu sebagai mini gath pemforum group utem kan.

sHe pHa said...

seryes rindu ms nie.
zaman mude2. (not applicable kat zaren.wakakaka)
yg aku tak tahan siap ade kupon 5cucok sate.
tp aku makan lebey maa.

Lang Legar said...

keri ~ brtul la aku makan 5 cucuk je pakai kupon,tapi pastu aku pau sate semua org yg aku tegur lam dewan tu haha..seronok2 makan nie..tapi mmg fendy malu2 ah time tue..

shepha ~ awat lak xapplicable kat aku huhu..aku pn muda lagi ape haha..

k.e.r.i. said...

shepha ~
aku makan lagi banyak. sebab ade 2 dulang sate datang lambat.mase tu korang semua da balik.

zaren ~
kalau ko muda, aku ngan shepha ni kanak2 la ye.
tak gitu shepha nya?

Fendy said...

eh eh. ada gambar fendy sey

Lang Legar said...

maneley keri,ko ngan shepha xley pasan dah jadi kanak2 haha..apa2 pn aku ttp muda haha..

sHe pHa said...

keri - dh tentu2 hg ajk yg berbaju batik.tntula kabel besaqw.

zaren - ye,kamu mude belia selalu.wakaka

k.e.r.i. said...

fendy ~
gambar ko la seyh. tapi muka malu2 nak bergambar.

zaren ~
tak kira berapa muda ko pun, kami berdua tetap lagi muda dari ko. huhu

shepha ~
ajk penat woo. kena maki hamun je sebab kasi sate 5 cucuk je sorang. haha

Lang Legar said...

betul la,fendy macam malu2 gitu time tue..
em itu memang r hakikat,dh tentu korang budak ingusan lagi mase aku umo 3 tahun dolu haha..

k.e.r.i. said...

fendy cuma malau2 di khalayak ramai je. try tengok dalam forum frendster.

zaren, mase ko umor 3 tahun, aku rase aku belom terbentuk lagi kot.

Emmy Dahliana said...

eeeeh kerimeriferi pakai bju batik
mcm bapak org!
=))

Lang Legar said...

haha ko belum terbentuk lagi ka..ko lahir tahun baper la agaknye nie..

k.e.r.i. said...

emmy remmy ~
aih.kacak aku lagi dari bapak orang.
haha

lopan ~
kan aku da cakap aku muda lagi dari ko.
mesti la aku terbentuk lambat.
heh!

shatilah zakaria said...

jeles nye..
yg ingt mase nie dpt tawaran join kursus CISCO
n fendy sent photo dia beraya kat situ jerk..

huuuu~

 
Template by suckmylolly.com - background image by elmer.0 - edited by k.e.r.i.