Monday, October 6, 2008

dia ni da tua...

masa hari raya ke 2 yang kenyang + bosan + tv bosan nak mampus, aku meluncur ke blog kawan aku, terbaca pasal entry burday kawan aku yang sorang ni... kebetulan jugak, hari raya ke 2 tu burdey kawan aku yang sorang ni...aiseh, dia takde blog...takleh nak link...nak link kat frenster pun, dia baru je tutup account dia...aku bagitau je la nama dia...nama dia ahmad faidzul...kepada beliau, aku ucapkan selamat hari lahir la ye... kebetulan tahun ni burdey dia jatuh pada hari raya ke 2... tapi kesian kat dia... dia kena chicken pox sehari sebelum raya... sabau aje la ye... huhu...


semua gambar dia memang tak tengok kamera... da puas aku selongkar public tu...

2 tukang komen:

Diloz said...

hemsem beliau ini.hahaha.

seepot seedot said...

aku bosan gak raya ni...motor takdok..nasib mun'em mari umah aku..dia ajak aku gi raya kat umah nimud..sori la rie,aku tak gi umah mu..kalau aku dpt motor baru kang,umah mu dlu aku gi raya..tp raya thn dpn kot!

 
Template by suckmylolly.com - background image by elmer.0 - edited by k.e.r.i.