Sunday, October 12, 2008

hari raya = hari makan

walaupun raya da seminggu lebih, tapi kekenyangan masa hari raya masih dirasai... mana tak nya, start bangun tidur sampai tidur balik, melantak aje kejenya... pergh, gila penuh beb... ni antara makanan2 yang menjadi mangsa aku masa hari raya pertama... (aku tak makan pape masa hari raya ke 2 sebab makanan lain masih dalam perut)

kakak aku nak lawan aku acara sape makan paling banyak


abang aku ni da 2 tahun tak makan nasi...hari raya aritu, semua benda dia bedal kecuali nasi....

11 tukang komen:

sultan said...

aku br 1st time mkn nasi dagang kat dungun aritu. mula aku igt nasi dia kaler ungu. putih rupanye...

k.e.r.i. said...

kaler ungu tu nasi kerabu..

eQbalzack said...

keri...abg eq akan menjadik lebih gebu kalau dok tganu...nasi dagang tu fav tuh!

Abaan Pok Ya said...

Natang KL sngat..gulai ikan tongkok konon..gulai ikan aye dh la panggil..hahaha

nis n4d (*_~) said...

bakpe abg mg dop mkn nasi? huhu.. ruginye die... heh.. alergic ke?

k.e.r.i. said...

abg eq ~ alangkah bersyukurnya jadi orang trganu..huhu

ba'ang ~ biase la ang..name pun blog..mesti la global skit..hak!

nad ~ ye ade mslh obesiti 2 tahun lepas..sebab ye makan banyok doh naik mula, lening dok makan la..haha

seepot seedot said...

betul ke abg mu dh 2 thn tak makan nasi?aku ada try gok x mkn nasi baru2 ni..pagi ok lagi,bila start 1 ptg...dokleh tahan bos..2 pinggan aku bedal!!!lps bedal,nyesal plok wase...

[yAN!e][pUTraJAya] said...

uish....makan tak ingat....melantak sakan nih..mughehehhehe...sedap nyer nasi dagang...lapor kejap....

k.e.r.i. said...

rino ~ mung memang dokleh control makan, since skoloh lagi..jangan menyesal, kekgi jadi kes anorexia.

yanie ~ ai yanie, takkan lapor kejap je kot..takut badan naik ke?

budak UKM said...

kami tengah promosi blog kami. kami budak-budak UKM yang cuber nak jadi kool. walau pon kami cuber nak jadi kool, tapi kami tetap gagal. kami tetap dilabel sebagai poyo.

kalo sudi, jenguklah blog poyo kami di:

http://diskopi.wordpress.com

biar poyo jangan paip*!

paip ialah singkatan daripada pemuda/pemudi anti ilmu pengetahuan (PAIP). hehehe.

blog kami blog bilingual. bm ader, bi pon ader. macam-macam hal yang kami layan tulis. dari perkara serius sampailah kepada perkara sempoi dan santai.

kalo suker dengan blog kami, silalah beritahu kawan-kawan yang lain.

timer kaseh.

peyus said...

aku tkr link url blog aku

http://mohdkhairuz.blogspot.com/

lme gler aku x updet..sori..=)

 
Template by suckmylolly.com - background image by elmer.0 - edited by k.e.r.i.