Tuesday, October 21, 2008

raya kan sebulan...

aku masih dalam mood raya... dengar la tu, lagu raya sudirman dan ahmad jais pun masih melalak sakan kat sini... ngan jemputan rumah terbuka kat sana sini, memang betul2 rasa hari raya sebulan... hasilnya, berat badan da naik mencanak, pipi semua naik cekang dan lubang tali pinggang terpaksa ditukar ke lubang yang lain... aish, nak buat macam mana... rezeki musim raya jangan ditolak... bukan senang nak makan sate free kurang2 3 kali seminggu... kalau dikumpul semua lidi sate tu, agak2 da boleh letak kat kedai makan buat pencungkil gigi... heh!

jumaat lepas ada lagi satu jemputan rumah terbuka... ni rumah terbuka yang ke berapa puluh entah aku da attend... yang ni rumah terbuka Pesaka Corporation kat hotel UiTM dungun... memula tak nak pergi pun, tapi si ila ngan kak nor da ajak, aku ikut je la... aku da siap2 pakai baju melayu nak pergi solat jumaat, baru dia call... tapi sembahyang jumaat juga la hari tu...

kan aku da cakap... aku memang suka makan sate... i'm a sate lover... haha!

gambar yang kiri tu, ila ngan farah fauzi... siapa farah fauzi? dj terengganu fm aje... nama nak ala2 farah fauzana... lantak la makcik...


notakaki : tengah hari ni pun ada satu lagi jemputan rumah terbuka.makan sate lagi.

11 tukang komen:

sheilasherimamohdsabri said...

mg jgn cite sate lover ni...kekg abgcik dgr..ye heret mg g mkn sate kajang..aku kne doh..mati nk abeh kn 20 cucuk..senok perut aku..tp xpa..dia mkn 14 cucuk..hoho

Sarah Ezeeliya said...

weh..asal rayer nih tak de sape nak ajak aku g open houze pon?musykil ah kowang nih!!

k.e.r.i. said...

sheila ~ woh, sedak ngak kalu buleh sate kajang. dakpe, ade mase aku ajok abg chick g makan. baddi sape makan paling banyok. haha

jijah ~ sian ko jijah. takkan company ko tak ajak g memana open house? itu lagi musykil.

amerbourdon said...

wes..ko sedar tak yang ko dah gemok..aku tgk gamba ko tuh jer aku dah tahu tahap keboroian ko sudah mencapat tahap ketiga..huhu

seepot seedot said...

rie,kurangkan sket aktiviti rumah terbuka tu...jgn terpengaruh sngt dgn open hause tu...semua tu nak menaikkan berat badan mu aje,percayalah!

paiseh said...

oooo..tu ke farah fouzi..?
mcm anak mami jer.. hahaha..!

betuohnyee dpt byk jemputan...

missy suzi said...

waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa..
open house..hahahaha~

k.e.r.i. said...

amer ~ aku sedau diri mer. tapi nak buat cam mana, nafsu makan bergelora. haha

rino ~ setahun sekali je. tunggu raya abih dulu, seminggu je lagi.

paiseh ~ tapi dia kata dia bukan orang penang

ujie ~ bila ko nak buat open house?

sheilasherimamohdsabri said...

tp bes ape ad open haus manyak2..bole mkn free..skrg ni tgh pokai.pham2 ja la kalo org ajk mkn free harus mcm menang 1 juta

sHe pHa said...

weh.
dh tak nmpk leher tu dah haa.
gemok...
jg sket mkn mung tu.
wakakakaka

razifmustapha said...

uitm dungun tempat mainan aku, 2 tahun lepas. hakhak

 
Template by suckmylolly.com - background image by elmer.0 - edited by k.e.r.i.