Sunday, October 26, 2008

mari mengumpul award

terima kasih banyak2 la kepada sape2 yang rajin bagi award ni...

1. ini dari ana a.k.a. junior aku & nad a.k.a. ex-skoolmate


2. ini dari shoot a.k.a. musuh ketat aku


notakaki : amacam best tak lagu baru aku?

4 tukang komen:

seepot seedot said...

rie...guane mu bleh bnyk ngat award tu..aku nak jgok!!!

sebenarnya aku malu nak tnya ni...tp dah terlanjur ni...aku tnya jelah...
guane mu letok lagu Mat Over kat blog tu..ada website ke?

paiseh said...

hohoho..!!!
hebat deme..

shoot_syuhada said...

musuh ketat ko kte...musuh ketat pn aku kasi gak award kt ko...

k.e.r.i. said...

rino ~
aku dok ingat nok pass ke saing2..
amek la kalu mung nok..

aku royak doh care2 nok letok lagu kat dalam komen dalam blog mung..

cekidaut bebi..

paiseh ~
deme hebat gok.

shoot ~
terima kasih la shoot..
musuh yang berdamai.
amacam?

 
Template by suckmylolly.com - background image by elmer.0 - edited by k.e.r.i.