Tuesday, May 4, 2010

ini bukan macam Anugerah Bintang Popular tu...

agak lama jugak aku tak kena aktiviti award-mengeward ni. ini aku dapat dari Mek Mizah atau nama urbannya Mex Mixah. tapi rasanya dia bukan pemilik Maju Expressway (MEX) tu.

kalau dah dapat award, pe'elnya lebih kurang sama je dengan tag. kena buat itu lah, kena buat ini lah. renyah tau. benci i.

nah, ini awardnya.


RULES
1.Thank & link the person that gave you the award
2. pass this award onto 15 bloggers you've recently discovered and think are fantastic
3. Contact said Blogs and let them know they've won the award
4. State 7 things about yourself

ouh, lupa pulak nak berterima kasih kepada makhluk pemberi award. terima kasih Mex. bila nak kasi aku muffin?

ini dia 7 benda ajaib dunia pasal aku..

1. aku jatuh motor lagi 2 minggu lepas. banyak jugak calaran dan kudisan baru yang aku dapat. kesian kat aku kan.

2. dalam fesbuk aku sekarang, makin ramai ahli keluarga yang dah jadi 'kawan'. pantang aku buat status jiwang-jiwang emo-emo sikit, mula lah masing-masing fikir pelik pasal aku.

3. minggu lepas aku ikut Semy buat outdoor photoshoot untuk Bond & Isey. susah jugak rupanya jadi jurugambar perkahwinan ni.

4. dua tiga minggu ni tekak aku ni mengidam benda-benda double ajer. double chicken mcdeluxe, double whooper burger king, a-and-double-u. semua double-double lah.

5. musim dengar lagu lama-lama sekarang ni dah berjangkit kat aku. tak percaya tengok aku punya playlist. tak main lah lagu-lagu bebudak AF baru nak naik ni.

6. baju-baju aku banyak yang dah mengecik dan memendek tanpa disedari. musykil betul aku. eh tetiba rasa nak shopping.

7. apa aku nak letak untuk point ke 7 ni? fail betul kalau disuruh buat fakta berkaitan dengan diri sendiri ni. haish.

notakaki : rule ke 2 & 3 aku buat-buat tak faham bahasa orang putih je lah.

12 tukang komen:

Erina Asmawani said...

hoho..tuk no 4, sila ke Fradoo tuk try abc super special dabel eskrem..lazattt ;p

.mek.mizah. said...

waha! baguih2 u da buat auww.. hahaha..

wehh, sian la moto ko asek nk jatuh je.. haha.. (tak ksian kt penunggang, hrp maklom)

Masy said...

bagus laa buat2 x tau tu, ahkak sokong hihihi

rAmiZa.mY said...

@mek~ nampak sgt mek syg keri lebey..kt award aku xde pulak de komen..haha


jom sopin!

✿ y.a.n.i.e budak G.E.B.U ✿ said...

abang KERIIIIIIIIIIIIII


ai nak otogerap.....hahhahha

k.e.r.i. said...

erina asmawani ~
hari tu aku pergi Fradoo tutup.

mek.mizah ~
fine mek fine.

masy ~
sila tunjukkan tanda sokongan anda.

ramiza.my ~
mesti lah kan mek kan. muahaha.

y.a.n.i.e. ~
apa? mintak pelempang?

✿ y.a.n.i.e budak G.E.B.U ✿ said...

pelempang tu sedap di makan di waktu pagi kan abg KERI

hahhahhaha

HEMY said...

wah sh start layan wedding

tasekM said...

dh semua double2.... mana la tak mengecik baju...


.

FarEast said...

haha ... layan kan aje la tag2 ni bro ;)

DrSinga said...

pelikkan...baju2..seluar2..sekuar2kecik..suka mengecik..tak pernah membesar...

k.e.r.i. said...

y.a.n.i.e. ~
mesti pernah rasa, sebab tu tahu sedap.

hemy ~
ngikut-ngikut je bro.

tasekM ~
mengecik jadi saiz double S.

FarEast ~
modal update blog sebenarnya. haha.

DrSinga ~
dah memang resmi baju kut.

 
Template by suckmylolly.com - background image by elmer.0 - edited by k.e.r.i.