Thursday, May 27, 2010

dia punya sibuk...

fasa sibuk dalam kehidupan dah datang balik dah.
dia punya sibuk sampai nak update blog pun tak sempat.
dia punya sibuk sampai kerja hampir 12 jam sehari.
dia punya sibuk sampai hampir lupa esok nak balik kampung.
dia punya sibuk sampai termimpi-mimpi kena marah dengan bos.
dia punya sibuk sampai rasa lapar setiap 3 jam.
dia punya sibuk sampai winston 20 tahan 4 hari.
dia punya sibuk sebenarnya buat-buat sibuk.

17 tukang komen:

Hidemichi said...

masa gua klik je link tajuk lu gua dah terpikir dah..."yoyo o je Keri ni"

Hidemichi said...

masa gua klik je link tajuk lu gua dah terpikir dah..."yoyo o je Keri ni"

Hidemichi said...

gua tak tau eh....gua tekan sekali je td...

Huda Luna said...

ahhh keri poyo je lebey tuuuu

k.e.r.i. said...

Hidemichi ~
yoyo o je ko tekan sekali je.

Huda Luna ~
memang aku poyo pun. lalala.

✿ y.a.n.i.e budak G.E.B.U ✿ said...

lu sibuk ker?
wa nengok dok mengadap fesbuk jer dari pagi sampai petang

ahahhahha.....

20 tahan 4 ari?
kalau tak isap langsung pun bagus

h a n i e said...

bagus jugak sebab lu punya bz smp lupa nak gaduh ngan wa..

hahahaha!!

::: ReActivate ::: said...

::: 20 pax habis 4 hari kira pencapaian bagus tuh [huhu] kalo aku 2 hari kot, itupon kalo tak bz.. lagi bz lagi cepat plak abis [hehe] terbalik plak. ini benar2 sibuk ke atau buat2 sibuk ni? [huhu] kadang2 kena buat2 sibuk, so bos tak tambah keje kat kita [hehehe] wayanggg!!!

Erina Asmawani said...

bagus ar..buat2 busy lagi..jimat duit takyah beli rokok selalu..eh. sudah tukar winston kah? bukan setia ngan dunhill? ;p

Kuwe said...

Alasan lagu nih alasan ore melayu.
Standet dah.

rAmiZa.mY said...

punyalah bz smpai xlayan ym aku..
muahahahahah

.mek.mizah. said...

poyo je neh

smiley said...

mak aiii...giler seyh...

aku paham perasaan tuh...sebabkan perkataan sibuk tuh lah...aku kene penyakit kemurungan...

regards,
Triplesmiley

FarEast said...

apa-apa pun bro, manage masa sebaik mungkin ;)

smiley said...

nanti aku kasik ko ubat untuk hilangkan stress perkataan sibuk tuh eah...

kasik ko jenjalan nanti yerrr....hehehe

jgn lupa date kiter 12 jun tuh..hehe

regards,
Triplesmiley

Masy said...

buat2 bz lg penat drpd betul2 bz. siyes ni. hehehheehe

*mcm ade pengalaman je buat2 bz hahahahahhaa*

k.e.r.i. said...

yanie ~
main fesbuk pun sibuk jugak.
muahahaha.

h a n i e ~
ha'ah lah.
dah lama gua tak kutuk lu ni.

ReActivate ~
time sibuk kat opis aku takleh kuar merokok.
tu sebab tahan.

Erina Asmawani ~
dunhill 14 dah takde.
dunhill 20 tak sedap.

Kuwe ~
memey doh.
demo pun serupo jah deh.
lalalala.

ramiza.my ~
hahahaha. lantak kau lah.

mek.mizah ~
siapa poyo? kau?
memang pun.

smiley ~
orang nak bertunang takleh murung-murung weh.

FarEast ~
kau sorang je kasi nasihat.
thanx bro.

Masy ~
bukan Masy namanya kalau tak pernah buat-buat bz. LOL

 
Template by suckmylolly.com - background image by elmer.0 - edited by k.e.r.i.