Thursday, May 13, 2010

susah betul jadi bongsu...

Photobucket

ini gigi bongsu aku. ya, aku punya. nama aku terpampang kat bawah xray tu. 2 hari lepas aku gi xray kat HKL sebab mesin xray kat Hospital Serdang rosak dah setahun lebih.

kalau kau tengok barisan gigi bawah hujung belah kiri, gigi bongsu ni sekor jer tumbuh melintang. berserenjang pulak tu. maka, ada gaung di antara dua gigi. itu pasal lah setiap kali lepas makan daging gusi kat situ akan berdenyut-denyut. kadang-kadang boleh cecah 7.3 skala richter jugak dia punya denyut.

lepas bincang pung pang pung pang dengan doktor, bulan depan kena cabut kat Hospital Serdang. lepas ni tak perlu pakai lidi pencungkil gigi lagi. lalala~

28 tukang komen:

LORD ZARA 札拉 said...

pergh!!

ganas ahh!!

hajar said...

gigi bongsu aku baru nak tumbuh.. sikit2 die kuar..malu2 plak die.. :)

semy said...

makhluk asing

n u t t said...

gila songsang. sama macam perangai ko

stormz said...

pergh..cmne gigi sekor tu leh songsang?

Erina Asmawani said...

alo..cian dia..xde ruang nak kuar, kuar songsang pon jadiklah..siap sedialah untuk di bedah..

gigi bongsu aku mmg taknak kuar dah..putus asa dah dia..hehe

Masy said...

camtu skali dia terbaring hah. demmm~

HEMY said...

ko tau tak cabut gigi buleh matiii

Munirah Abd said...

pelik gila gigi ko ni.. haihh

k.e.r.i. said...

lord zara ~
ganas dalam mulut. takde orang nampak.

hajar ~
sekarang ni malu lah lagi. tengok dah besar nanti.

semy ~
makhluk asing mana ada gigi bongsu.

n u t t ~
haish. longkangnya mulut makhluk ni.

stormz ~
entah lah. aku tak suruh pun.

erina asmawani ~
memang kena bedah pun nanti.

Masy ~
ko ada tag aku eh kak?

hemy ~
komen ko jangan masin hemy oii.

munirah abd ~
tu la. aku pun fikir gitu gak.

✿ y.a.n.i.e budak G.E.B.U ✿ said...

hospital serdang?
dekat dengan putrajaya tu
jom dating!

aim-a said...

gigi bonsu aku senget,,tu pun dah buat aku sakit giler.....tak laaa melintang mcm gigi ko...mmg sah2 kne bedah taw.lepas bedah tu..ko kne masuk wad satu hari.bgtaw la bile.aku datang melawat.ko bgtaw je nak makan ape.nnt aku bwk.tp aku rancang nak blanje ko ayam KFC ke..beger king ke..pizza ke sebarang sehari 2 lepas ko operate. nak tak? hihihi :P

zonaku said...

hehehehehe aima sgt sadis!


x per aku bawak sate mau??????



ko gtau la bila msk... karang kami buat lawatan jemaah


tp itu songsang tahap gaban tu..... ngeri aku bayagkan ko nk kene operate..... sbb aku mmgx suka dentist.

er.. y buta pun ada tau!

aim-a said...

aku stuju ngan zonaku, bley aku tumpang skali makan sate ngan ko n keri...org kate makan berjemaah kan bagus..agak hemy n kak masy skali..

btw,bile ko operate ni keri???

✿ y.a.n.i.e budak G.E.B.U ✿ said...

yu ada no hp ai kan...
yu datang spital serdang
tak call ai..

siap yu...ai babap...kuikuikui

Liliyuli said...

pelik! pelik!

aneh! aneh!

Kuwe said...

Ah damn.

Puas aku perati mana yang bongsu, mana yang melintang, mana yang berserenjang.


Biologi aku buta sikit. Heh.

Sweetnya nama u, khairi ibrahim. Kehkeh.

rAmiZa.mY said...

smpai ke sudah aku xdpt mms tuh..
huhuhu

aku lawat ko bawak eskrem buleh?

W. Hidney said...

kasi cabut sama dia

seepot seedot said...

yie...
sbb lidi pencungkil gigi...
gigi kena caboot.

be strong.

Huda Luna said...

aku tumpang simpati atas nasib gigi ko

haha

tu la dh tua gigi pun xde nnt kne cabot

FarEast said...

time gigi bongsu aku nak tumbuh, mak aih ... sket punya sakit ... rasa berdenyut je gusi ... cabut la cepat bro ;)

NURUL said...

wow gambar ganas tu. wah blog ni coll best. salam kenal

Masy said...

NAK NAK NAK FOLO MAKAN SATEEEE!!

ye keri, akak ade tag ko. sile jawab sebelum operate! :D

FarEast said...

amacam gigi? dah ok? hehe

k.e.r.i. said...

y.a.n.i.e. ~
tengah sakit ni, macam mana nak deting.

aim-a ~
sila belanja sebelum aku operate yer.
terima kasih.

zonaku ~
sate pun sebelu operate yer.
haha.

aim-a lagi ~
aku operate bulan 6.

y.a.n.i.e. lagi ~
datang tak bawak anggur ai babap yu pulak.

liliyuli ~
kes terpencil lah.

kuwe ~
muka sweet, nama pun kena sweet we.
LOL

ramiza.my ~
memang keji.

w.hidney ~
gigi memang kena cabut.
takleh dikasi. haha

seepot seedot ~
bukan sebab pencungkil gigi ni rino eh.

huda luna ~
siapa tua? siapa?

FarEast ~
kalau ikut hati memang nak cabut cepat. doktor pulak set tarikh.

nurul ~
gigi adalah ganas? err. salam kenal.

masy ~
lepas operate pun apadehal.
bukan buat tag pakai gigi.

FarEast lagi ~
belom cabut lagi bro.
bulan 6.

Mr.Homosapiensz said...

satu entry yg agak panjang untuk aku skroll ke bawah.....

k.e.r.i. said...

Mr.Homosapiensz ~
ko salah komen entry ni. haha

 
Template by suckmylolly.com - background image by elmer.0 - edited by k.e.r.i.