Tuesday, November 3, 2009

jangan ketawa...

Photobucket

gambar ni aku snap sabtu lepas dekat-dekat dengan low yat. agak-agak kalau pelanggan makan sambil ketawa apa tokey tu nak buat?

18 tukang komen:

Sharif John said...

Mana gambanya bro?

Sharif John said...

baru dapat tgk gamba.... menarik.... sape ketawa kene makan babi

moment said...

bapak pjg nama.. adeh!~

♣haNie♣ said...

ape kata ko g buat kajian.. :P

razifmustapha said...

aku kalo gelak ni, kena siku. serius betul tokey ni

Puan Nina (DINina) said...

ahaks..saya tak tahu pulak wujud kedai makan nama gini..

nuyuljana said...

fuh~

mesti ada sejarah di sebalik pemilihan nama restoran ini.

ada sape2 nak kaji x?

:DD

Chaireel Azizee Mohamed @ Ayub said...

cina memang camni..nama main letak je...

k.e.r.i. said...

sharif john ~
dah memang kedai makan babi.
tak ketawa pun customer order babi.
haha.

moment ~
ada lagi panjang.

hanie ~
aku dah usha sikit2 aritu.
ada bounzer kut.

razifmustapha ~
bukan siku dah aku rasa, lutut terus.

puan nina ~
kat hotel fortuna, kat area low yat.

nuyuljana ~
aku pun syak macam tu.

chaireel azizee ~
tapi dieorang percaya nombor.

sharamli said...

k0 agAk2 dy nk wt ap erk?

dilla said...

restoren tu milik pelakon yg dalam siri kOmedi jangan ketawa kot.. kan ade dlu siri tu.. ehe

Masy said...

sape ketawa takleh makan. agaknye betul la kot kata dilla. mebi peminat cite tu ke.. heheh

Liliyuli said...

orang yang masuk tu sume mengalami perasaan patah hati,kemurungan,serius,penyakit susah ketawa bla,bla,bla..

citahrudin said...

alah..pe susah..sape ketawa kena pancung kepala..ok kn?

Ima said...

aku bace name pn da gelak2 da wei..hahaha...:))

W. Hidney said...

hahaha mcm best jer kalau makan kat restoren tu terutamanya kalau tengah tension

k.e.r.i. said...

sharamli ~
aku tak berani nak agak.

dilla ~
logik juga pemikiran ko.

masy ~
ko memang konpem ar takleh makan situ kak masy.

liliyuli ~
mana lu kan?

citahrudin ~
gila kejam weh. bukan restoran jepun tu.

ima ~
ko nak masuk makan nanti jangan gelak.

w.hidney ~
jangan tension-tension bro.
hidup kena ketawa.
hahahaha

mun_mradz said...

keri aku asa ko kena gi makan kat kedai tu la, mintak dim sum ke?elok2 mkn tu ko try r gelak2 ko taula jwpn dia. pelik betul aku, adakah restoran nama camtu, nasib dia tak letak nama 'Restoran Jangan Makan' kalu tak lagi haru!!

 
Template by suckmylolly.com - background image by elmer.0 - edited by k.e.r.i.