Friday, November 20, 2009

Bukit Broga, Semenyih 15.11.2009

ini minggu lepas punya gambar. tak sempat nak cerita panjang-panjang. layan aje lah. dah lambat nak gi sembahyang Jumaat ni. bye.

subuh ke ni? subuh gajah kut.

nottingham university campus

main celah-celah rumput pulak

err...

the view #2

makan sandwich sambil main fesbuk

kaki bercrocs di atas bukit

the view #1

mek memicit matahari

tanning session

im not lim kok wing student

25 tukang komen:

stormz said...

waaa..canteknye view kat sna.

Nina Ini Milik Din said...

cantik2...

Munirah Abd said...

oooooooo bkt broga kat semenyih..
ok ok akan ku terjah ke sana nnti..

Masy said...

bestnyeeeeeeeeeee

HEMY said...

pergh..kalau best jom la naik masy..haaa..eekeke..teringat aku nye expedition ke sini dulu;

http://hasnulefendi.blogspot.com/2009/04/testing-testing-bebehhhhh.html

Kuwe said...

mereka mereka ini daki bukit pakai kaki ke kereta? sedikit confuse tengok kasut kasut itu.stokin pun tak pakai.extreme.



p/s:gadis-lengan-merah itu mcm familiar.artis kah?kihkih.

Mr.Homosapiensz said...

rasa nak berguling2 jer turun bukit berumput tu...

shepha said...

@kuwe - oi oi mmg la kami extremist.haha.selambe je naik pakai crocs.

pies - saya la gadis lengan merah?kenapa?haha

semy said...

x ajak...takpe...aku ajak joe shooting kat tasik puchong esok..pakai viewty dia..

k.e.r.i. said...

stormz ~
ye. memang cantik.

nina ini milik din ~
cantik cantik cantik

munirah abd ~
nanti nak naik ajak sekali yer.
haha.

masy ~
memang best.
ko patut naik hilangkan lemak di peha.haha

hemy ~
oh, ko dah naik yer.

kuwe ~
naik jalan kaki lah weh.
budak utem gak tu.

mr.homosapiensz ~
gila apa nak berguling.

shepha ~
ko memang extremist. haha.

semy ~
aku pun dak-dak ni yang ajak mie.
lain kali kita naik, ko aku joe hakim. haha

schoepentoeter said...

Subhanallah... kalo dapat buat umah kat atas bukit ni best gak nih.. :)

schoepentoeter said...

Subhanallah... kalo dapat buat umah kat atas bukit ni best gak nih.. :)

Sharif John said...

Smartkan tempat ni hahaha

::: ReActivate ::: said...

::: salam bro keri wassuuupp? love bukit broga very much.. wish i could climb it one day.. asyik lihat kat foto & blog org ajer tapi tak penah pon naik.. kalo travel dari johor ke KL, mmg tak singgah pon bukit nih.. byk brg dlm kereta termasuk komputer, tuh yg malas nak tinggal kereta lama2..

::: gambar2 kat sini very2 beautiful.. sukee leer dgn gambar silhoutte tuuhh [yg last] & jugak gambar pemandangan no.5 tuuuhh.. yg lebih menarik, waktu itu ada kabus di puncaknyerr.. lawa laaa.. pukul berapa naik nih? pagi ker? atau lepas hujan, tuh yg berkabus tuh.. duduk lepak kat puncak & bukit berlalang tuh very2 niceee.. dulu kat area rumah aku di KL pon ada bukit berlalang hijau nih tanpa satu pokok pon, view mmg cantik, sayang.. byk pembangunan dibuat, skrg dah takder..

~ salam aidiladha keri :)

rAmiZa.mY said...

yeah..
ade org puji gmba ak amek..
hahahahaha

bestkn nek bukit pastu mkn lunch yg sdap smpai kenyang..haih

shepha said...

lepas tu tido.pergh

Hidemichi said...

fuyoo tinggi nyer...besar pulak bila tgk dari atas!

.mek.mizah. said...

best2...
best2...
haha..
aku ngantok.
tp nk komen gek..

razifmustapha said...

celaka tak ajak, rase nak lempang je sumer2. lawa betul view kt situ rupanya.

rAmiZa.mY said...

nxt time kte g same2 ajip..
blkg umh ak je tuh..
haha

rAmiZa.mY said...

nxt time kte g same2 ajip..
blkg umh ak je tuh..
haha

Sarah Ezeeliya said...

cantik gak bukit broga nih yer..!! patot ah ramai yang nak pi daki!

shepha said...

pergh ajib nak lempang.gerun woh haha.kami pi serbey dulu ajib oi.lepas tu baru nak ajak korang2 hehe

k.e.r.i. said...

schoepentoeter ~
risiko nya tak cantik.

sharif john ~
ini tempat permainan ko lah ni.

reactivate ~
kalau nak naik, datang jer.
lepak rumah aku pun takpe.

ramiza.my ~
tak berapa nak kenyang.
senwic tak cukup.

shepha ~
tak lah. layan golf dengan mak mija.
hahaha.

hidemichi ~
naik dulu baru fuyyo.

mek.mizah ~
len kali stretching dulu yer mek.

razifmustapha ~
lempang dieorang. aku ikut je.

sarah ezeeliya ~
takde 'gak', memang cantik pun.

shepha ~
hahaha. gath yubiyu mungkin.

nono said...

Salam & Hello Keri.. Sy kawan Mizah.. Waaaa.. Sgt teruja tengok gambar Broga!!! Esok orang gi sana! ;)

 
Template by suckmylolly.com - background image by elmer.0 - edited by k.e.r.i.