Wednesday, November 4, 2009

menembak bersama encik burt...

ahad lepas, encik burt telah mengajak para penembak untuk menembak di Taman Tasik Perdana, Kuala Lumpur. sebenarnya, burt mengajak ajip, ajip mengajak semy dan kemudian semy mengajak aku. haha. setelah sesat di sekitar KL Sentral, pastu skyline ajip naik divider apa semua, baru lah sampai di Tugu Negara. eh, tadi kata kat Taman Tasik Perdana kan? ye lah, dah burt tukar tempat last minute, jadi nya venue bertukar ke Tugu Negara. padahal sebelah jalan je pun kan. exercise jalan kaki sikit.

sampai-sampai je tengok ada 2 orang model dah terhidang. gulp, gerun saya dibuatnya. para penembak masing-masing muka macam otai. sedangkan aku, ini baru kali pertama keluar beramai-ramai.

@ tugu negara

sorang-sorang

DSC05326 copy

hongkong mali

red wall

banyak pengalaman baru yang aku dapat dari sesi ni. kenalan baru pun ramai, walaupun senjata tidak sama jenis. huhu. terima kasih semua.

16 tukang komen:

sharamli said...

cun m0del...

burt said...

aik ni jer mana lagi.... sori ar we tukar venue last minute decision

Sharif John said...

Smart la gamba lu ambik bro.... tp mmg best la... ingat nk angkat 1 Kamera mcm lu... then snap gamba aktiviti wa

Sharif John said...

Serius cantik...

mugiwara said...

ish!
geram plak aku...

bukan ngan awek awek tu.
bukan.

geram aku blom dapat sambar satu kamera tu~

S.I.T.I said...

br menceburkan diri dlm bidang tembak-menembak ni eh? buat betul2 ye. Esok2 anok kak nok kawin panggil keri je lah. Jgn lupe ulur bisnes kad eh....

razifmustapha said...

kalo keta aku tak naik divider, kita shoot gambor mat rempit je la jawabnya.

mana model montok merah keri? hahah tak bubuh ke?

♣haNie♣ said...

*bila nk penuh tabung ni...nk cekup 1..aihhh*

lawa la gmbr ko..
jeles aku...

hahahaha XD

encik big said...

sumee nampak mcm pro ek bro? hehe.. aku pon baru first time join outing.. ko duk puchong ek? weekend kalu ade program roger2 la.. aku duk seri kembangan.. bukan jauh mana pon.. hehe

k.e.r.i. said...

sharamli ~
dah nama pun model.

burt ~
aku tempek sekeping-sekeping.
hal kecik je tukar tempat tu.
jangan ko tukar dari tasik tu ke genting sudah. haha

shraif john ~
tengkiu bro.
angkat la satu
*gua racun lu ni*

mugiwara ~
ko cuma geram kat budak kecik je.

s.i.t.i. ~
bereh kak.
naqib ade awek doh ke?
haha.

razifmustapha ~
aku malas nak letak nanti korang semua stok ketuk kepala lutut.
LOL.

hanie ~
beli cap ayam sudah.

encik big ~
memang tak jauh pun.
aku ni pun orang ajak.
takpe nanti aku roger-roger ko.

Masy said...

tembak stail camni gua pon sudi.. tembak laa tembak laaaa hehehehe

Fly said...

nice shot...two thumbs up bro

silentshutter said...

haha..ade sowg model yg tertinggl nin bro,huhu..kecik ati dia wlupn dia xbrape nk kecik,haha

citahrudin said...

nah..tabik spring utk ko

HEMY said...

nape tak ajak aku??ehehe..lenkali ajak aku ye..ni gambar ori ke dh edit??

nice shot

k.e.r.i. said...

masy ~
aku tembak pakai M16 nak?

fly ~
thanx bro.

silentshutter ~
hahaha. gambar dia tak banyak ler.

citahrudin ~
aku bukan polis woi.

hemy ~
mana aku tahu ko nak join.
number ko pun aku takde.
ni edit dah sikit-sikit.

 
Template by suckmylolly.com - background image by elmer.0 - edited by k.e.r.i.