Wednesday, December 31, 2008

selamat tinggal 2008 (stereotype sgt tajuk ni)

kembang kempis kembang kempis lubang hidung, rupanya esok da nak masuk 2009. setahun rasa macam kejap je. tahun 2008 ni tahun paling sibuk la kot (buat-buat sibuk sebenarnya.) awal-awal tahun lagi da kena berhempas pulas buat PSM I. cedok sana, cedok sini, siap jugak Projek Sakit Mental I tu. masa orang lain dok sibuk cuti, sibuk kerja part-time, kami kena amek short sem sebab kena setelkan PSM II pulak. berhempas pulas lagi di situ. habis segala viva segala menda alah projek sakit mental, latihan industri pulak dok tunggu turn. see, dari awal tahun sampai akhir tahun, semua schedule penuh. sekarang, sudah kena cari kerja. haiyaa!

kalau aku dapat kerja, 2 menda ni je aku nak beli dulu, merangkap wishlist tahun 2009;
  • Sony Ericcson Xperia.
  • Nikon D60.

tapi, mana nak cari kerja ni??

notakaki : al-fatihah kepada arwah nora ain, shamsian 1999-2003 yang meninggal pagi tadi. semoga arwah dicucuri rahmat. Amin

6 tukang komen:

paiseh said...

lu kire hari pakai idung ke..? hahahahaaa..!!

btw hepi nu yer too.!!

Sarah Ezeeliya said...

hehe..tu ah kejap jer rase dok dalam taun 2008 nih kan..haha..

keri wat pengetahuan ko aku dah 2 minggu dah setart keje..

abesh jer practikal jumaat..senin terus masuk keje baru dah..hehe

aim-a said...

slamat tahung baru org kampungku. masukkan ler link blog ku ini ke dlm blog mu...hehehheehe :D

Abaan Pok Ya said...

aloh...keje imatera bleh la beli xperia tu..tapi arge dier lening per natang lagi..mg amek htc aku la..ke waner??

k.e.r.i. said...

paiseh ~
abih, orang kata pejam celik pejam celik kira pakai mata la?
haha.

hepi nu year.

jijah ~
best la ko.
tahniah2.

aim-a ~
tolong tinggalkan url anda di kotak mengumpat.
tengkiu2.

abaan pokya ~
takdok rezeki boh, nok wak guane.
dokleh lagi la nok angkat xperia sebuter.

sultan said...

semoga berjaya dpt keje cepat. skrg susa nk cr keje wooo...

 
Template by suckmylolly.com - background image by elmer.0 - edited by k.e.r.i.