Wednesday, December 3, 2008

encik a.samad said mesti tabik dengan budak ni...

budak² zaman sekarang memang advance.

tak hairan la kalau nampak dak² kecik dok merendek kat taman², shopping² complex.

faham tak apa aku membebel ni?

klik sini untuk faham.




notakaki : perasan tak aku boleh buat superscript '²' dalam entry ni?

notakakibelahkiri : aku g kl esok. pastu cuti sampai selasa. lalala~~

8 tukang komen:

de_are_na said...

erm..hebat2 budak neh..ahaks!

yg dah tua2 neh pown..nk menulis buku...hahaha..jauh skalik..bukan kata tulis...bacaaaa pown agak jauh skalik...isk isk..

p/s: perasan...

qaseh heedayah said...

iskkk terornye dak tu bang! encik samad yg kagum ke encik keri yg kagum... :P

k.e.r.i. said...

de_are_na ~
saya tak tua lagi.
sebab saya masih suka membaca buku.


qaseh heedayah ~
encik keri pun kagum jugak.

paiseh said...

ala.. tu dia tunjuk yg sukses je..
yg rejek patploh kali ganda drp tu.. hahhahaha.. (ayat dengki)

*raya2 aji ni apehal deme turun KL.. aku baru je nk balik kg. haih...

FarEast said...

haha ... a ah, makin lama, makin malas nak membaca ... tapi kalo digital camera magz, ok je baca ... hahaha

nis n4d (*_~) said...

ganaz ngat..hmmm...bahayeeee...

seepot seedot said...

rie..gane nak wat nombor 2 kecik tu...ajor gok sket..

Framestone said...

sape la bapak budak nie..dah nk macam playboy pulak ilmu yg diajar

 
Template by suckmylolly.com - background image by elmer.0 - edited by k.e.r.i.