Wednesday, December 17, 2008

amaran : entry ni banyak gambar.

hati rasa nak update, tapi malas nak menaip panjang2.
jadi aku letak gambar banyak2, bawah gambar aku cerita sikit2.
gambar2 ni masa Pesta Sukan Kumpulan Golden Pharos kat ILSAS Bangi.
bila gambar campur cerita sikit2, jadi lah cerita bergambar.
macam cerita bergambar masa kecik2 dulu.
* gambar adalah mengikut kronologi.

gerak dari kuala terengganu kol 9 pagi. kak aida sangat teruja sampai buat gaya ala-ala korean.

sampai bangi lebih kurang pukul 5 petang. check in kat ILSAS, keluar makan malam kat Taman Warisan Pertanian. pastu gerak g Alamanda. sempat gak jumpa saing2 lama yang buat intern kat sini. matjoe intern kat siemens, ba'ang ngah khusyuk minum air.

noor & gee, sambil membuat ekspresi muka kat food court alamanda.

zack; ex housemate & sheila. perasan tak baju sheila kaler grey tu. hanya beberapa kerat manusia je ada baju tu.

hari jumaat. pagi2 lagi da training. tapi kol 9 kena halau. orang halau, kita kuar 2nd breakfast kat Lot 10.

ni masa perasmian pembukaan. kelihatan kontingen GPB kat hujung belah kanan. bayangkan pakai windbreaker dalam dewan tertutup pukul 3 petang. meleleh siot.

aku diapit gegirl GPB. wah, bahagia~~ player bola tampar ngah training.

ni sedikit salah paham masa game bola tampar lawan Pesaka. baru 1st game, apa kes nak gaduh2. tiada kecederaan fizikal & mental dilaporkan.

2 orang ketua sorak GPB merangkap tok batin untuk memastikan kemenangan GPB. hampeh, power tok batin ni tak cukup kuat. GPB kalah game bola tampar.

malam pulak perlawanan badminton. masa ni, subsi2 lain yang lawan dulu. situasi tenang je. puak2 GPB warming up dulu.

player wanita GPB; erina & noor. masa ni dewan tak tenang lagi da, bising yang amat. puak2 Pesaka ni memang pantang kalau lawan GPB. abis semua selipar, kerusi, tong sampah dijadikan alat muzik.

muka2 fresh player futsal padang GPB di pagi sabtu.
berdiri : manas, bos suhairi, encik KK, bos nazrul, encik mat, abang zul
duduk : encik zul IT, faidzul, encik zul omar, abang mat.
(GPB mempunyai ramai manusia bernama zul)

seriyes, aku tak tahu apa gaya encik zul omar ni. agak2??

encik mat sedang menggelecek. ayam kena tambat GPB ni. aku rasa encik mat target muka emy si penjaga gol GP Glass berbaju biru tu.

game ke 4 dan terakhir, ping pong. mantap betol posisi gee masa ni. tapi kalah juga kepada Pesaka. badi Pesaka memang kuat gila babeng. tak hairan la dieorang juara keseluruhan.

cik la & cik na posing maut depan ilsas. muka penat + kenyang sebab makan banyak masa penutup. gambar takde, aku-manas-abang mat-encik zul IT lepak dalam bilik masa tu. heh!

ni da gerak balik. balik ikut seremban-kuala pilah-bahau-kuantan sebab tanah runtuh kat Bukit Mewah tu. tak masuk highway encik zul omar da tido sengih2. sampai umah pukul 2 pagi. besh jenjalan. huhu.

9 tukang komen:

Abaan Pok Ya said...

haha..gmbo aku ader jugok last skali..waner saing2 kate main futsal tp xdop pon lam team..pelik gni..

Framestone said...

peh....!!! tgu aku wat entry pasl kem yang aku baru g baru2 nie

nis n4d (*_~) said...

nk jln gop.. hehe... mg abes arini?

zulomar said...

Ada ke patut gambor ambe tengoh pejam mata & stretching maut di taruk kat sini.

Anyway, best of luck in your future undertakings. Moga dapat keje yg best2 & dapat isteri solehah. Aamin.

Keep in touch.

paiseh said...

giler besh..
lama x bersukang..

Lang Legar said...

patut la tanya aku psl ilsas aritu haha..

seepot seedot said...

rie,dok sempat nk jmpa kamu ari tu..sorry deh,aku blk trg,mu plok mari bangi...ish..ish...ish!

k.e.r.i. said...

abaan pok ya ~
aku ada dalam team tu, tapi kena amik gambor.
haha.

framestone ~
pesta sukan ngan camping lain boh.

nisnad ~
meh kita g jalan2 melaka. lame dok g denung.

zulomar ~
terima kasih encik zul.
bab "...dapat isteri solehah" tu yang best.

paiseh ~
deme kena bersukang.
kang perut tah ke depang.

lang legar ~
sebab tu aku tanya.
mana tahu kot2 leh lepak sesama kat alamanda.

rino ~
dakpe la rino.
aku pon dok ingat royak ke mung.
balik jupe tranung la.

[yAN!e][pUTraJAya] said...

alamandaaaaaaaaaaaa
tempat lepak ku
he he he

(^_^)

♥Yanie Putrajaya♥
*********************************

 
Template by suckmylolly.com - background image by elmer.0 - edited by k.e.r.i.