Monday, September 1, 2008

tag 1st day puasa...

ade jugak ye tag bulan puasa..pape je la..neway, tengkiu encik fendy kerana mengetag saya..

Bagaimana caranya?

1. Copy gambar di atas lalu posting di blog anda
2. Teruskan tags ini minimum ke 5 blogger muslim yang anda kenal.
3. Jangan lupa tinggalkan komen pada blog mereka
4. Tulis alamat blog anda (di bawah gambar) setelah alamat blog pemberi tags


antownholic.blogspot.com
reskitrianto.blogspot.com
bashrie.blogspot.com
fndy.blogspot.com
encree.blogspot.com

dan aku plak mengetag shepha, zaren, ujie, arcmal, along & shoot
.

6 tukang komen:

saupix said...

huhuhu.. aku pun terkena ngan tag-mengetag nih oleh si MrBye..huhu

*selamat menjalani ibadah puasa.. :)

JuhaLens Studio said...

Aku pun.Bertambah banyak kerja nak buat..

<< jeff >> said...

>> salam ramadan untuk anda bro...
>> semoga kita semua beroleh keberkatan di bulan mulia ini...

Big Mamma Bukhari said...

salam ramadhan al mubarak.. selamat menjalani ibadah berpuasa... tq sudi singgah di fp akak.. nanti singgahlah pulak kat sini ye! http://ruziawatibukhari.blogspot.com
tq...

Big Mamma Bukhari said...

nanti datang fp akak collect award ye.. special for u.. sudi2kan..

ouled kenitra said...

Entryku kali ini

Anak-anak bermain api
Bermain api di waktu pagi
Resepi bukan sebarang resepi
Cuba sekali pasti nak lagi

 
Template by suckmylolly.com - background image by elmer.0 - edited by k.e.r.i.