Sunday, August 24, 2008

lawatan berkala penyelia L.I.

ni khamis minggu lepas punya cerita...
supervisor l.i kiteorang, Encik Norazman datang melawat kat GPB ni...
semasa 'sesi' lawatan tu, ade la pebenda yang dia cakap kat kiteorang...
kalo skang ni korang ngah l.i, korang tahu la pebenda yang sv korang cakap...
pas abes sesi blablabla, dia mintak kiteorang guide dia jalan2 kotaraya...(kotaraya seyh..haha)
since ni 1st time dia jejak kaki kat bandaraya kuala terengganu ni, kami guide la dia & family dia..
nanti sesat ke ape ke, kiteorang jugak yang susah kan...
so, mula2 kiteorang ke pasar besar kedai payang, nak shopping2 katanya..




tengok kat atas tuh haa...mak aih, bukan main banyak lagi kain sutera kat sini...kalo tudung tu, tak yah cakap ar...minah 2 orang ni pun da rambang mata..
nasib le elaun tak dapat lagi...hehe...
lepas jalan2 kat pasar kedai payang, kiteorang g masjid kristal plak...(masjid kristal lagi...)
tengok la aksi2 manja + gedik dieorang ni...siap tangkap lentok lagi..haha...
aku ingatkan shepha ngan nughul je yang suka berfotogedik, dieorang ni pun same je rupanya...yang tukang amek gambornya, aku la...sabo je le...



5 tukang komen:

CoOkiE MoNSter said...

padan muko ko keri. bgla can kat aweks2 comel kiut miut tu posing. Ape barang amek gambo ko lak...wahahahahahahaha! Hidup KAk GiE!!!! Hidup Kak Noooorrrr!! Ahaks..

k.e.r.i. said...

ek eleh..
cakap je la ko jeles kan muke ko takde..
haha..
kalo da busuk tu, busuk jugak..
wakaka..

sHe pHa said...

huhuhu.ade nama aku di ctu.
pemes smpi ke tranung aku ni ye.huhuhu

oDiN said...

yang baju merah tuh ape nama nyer eyh ?


en norazman abu ker yg ko ckp kn nie ?

photokita said...

uitss..berpinar mata den nak pilih tudung tu..hehe

 
Template by suckmylolly.com - background image by elmer.0 - edited by k.e.r.i.