Thursday, April 21, 2011

encree-dible.

Photobucket

ef-wai-ai gambar di atas adalah HTC Incredible S. cun? menawan? rasa macam nak rembat sebiji kan. yeah, mula-mula aku tengok pun rasa macam nak rembat sebiji. hari tu DiGi ada buat promosi satu-hari-dan-untuk-300-unit-sahaja dan dia jual henpong ni dengan harga RM559 sahaja. tapi takde lah aku sanggup beratur kat depan mana-mana DiGi Store. skang dah jadi mahal dah, tapi masih affordable lagi untuk dibeli.

selepas digugel-gugel, dikaji-kaji, dan kelmarin telah dibelek-belek dan dipegang-pegang kat DiGi Store Sunway Pyramid, aku rasa macam tak best pulak. rasa macam ada something wrong somewhere. *spiking siak*

ke aku patut bersabau dan tunggu Samsung Galaxy S2 kat bawah ni yang dengar kata akan masuk Malaysia bulan 6 ni?

Photobucket

notakaki : Samsung Galaxy Tab pun cun jugak. iPhone4 pun menawan jugak. arghhh~

8 tukang komen:

Shepha said...

iphone 5 bulan semilannnn masuk mesia katenye

tt630 said...

Iphone 4 celcom plan, brbaloi g ushar

Masy said...

beli je semua, nanti bg kat akak satu. x kisah laa yg mana2 asalkan bukan galaxy tab. mekasseeyyyyyy

shoot_syuhada said...

wei, ko wat aku teringin gak...

rAmiZa.mY said...

nt nak ajak aku try pegang tepon lg ke?
hahaha

ama said...

kemain.

kenapa tak beli ipad je?

Rozami said...

aku pakai henpon buruk
miskin2

k.e.r.i. said...

shepha ~
demmit. serius?

tt630 ~
celcom kena buat pre-registration.

masy ~
pelik betul perempuan ni.
perempuan lah senang pakai tab.

shoot_syuhada ~
kan. sila lah beli satu. haha.

ramiza.my ~
tunggu henpon lain keluar, aku ajak ko lagi. lalala~

ama ~
ipad besau dan mahal.

rozami ~
aku pun.

 
Template by suckmylolly.com - background image by elmer.0 - edited by k.e.r.i.