Friday, May 6, 2011

milo & sardin.

hari tu. terbaca status fesbuk member.

"hampir nak muntah sbb lepas minum milo then terbaca psl artikel psl milo dicampur cacing n sardin ayam brand dicampur katak.then jumpa email dr pegawai from nestle n ayam brand yg make things clear.alhamdulillah.plis ah jgn fwd artikel yg tak sahih camtu.jd fitnah je ok"

betul ke tidak ni? tiap-tiap pagi hari bekerja aku minum milo-5-sudu-takde-gula dan makan roti gardenia berintikan sardin-cap-ayam. demmit. kalau lah betul semua menda alah, dah berapa ekor agaknya aku telan cacing dan katak. *uwek*

notakaki : roti gardenia pun ada cerita jugak dulu kan?

15 tukang komen:

hani said...

patut la rmbut ko panjang kemain kan..mkn katak n cacing hari2...hahahaha!

Erina Asmawani said...

mitos la weh..ape ke logiknya milo bubuh cacing, sardin bubuh katak?? nak tambah vitamin ke hape?? just ignore..minum & makanlah tanpa was was

Mata Hari said...

alahhhh....kalau betul pun....hidup sihat walafiat je kan? Redha je lahhhh....hihihi

zonaku said...

dulu ada kata minum milo tumbuh akar dlm perut la... ntah apa2!

Masy said...

ade aku kesah? slagi x jmpe cacing melingkau dlm milo dan katak terpenyek dlm sardin, aku bedal.

moment said...

betul2! komen aku sma ngan kak baby.. ;p

❀aRaBeLLa❀ said...

Bulsit!

Aimi dan Pakcik Hashim said...

ntah apa2 org malaysia buat cerita ja keja

k.e.r.i. said...

hani ~
kalau kau nak kurus macam aku pun, makan lah cacing dan katak jugak.
HAHA.

Erina Asmawani ~
itu lah pentingnya makan baca bismillah.

Mata Hari ~
redho je lah owp.

zonaku ~
tumbuh akar dalam perut?
ini memang rare!

Masy ~
kalau ada katak dalam sardin pun, ko akan buang katak tu, then ko bedal jugak kan. HAHA.

moment ~
komen reply pun sama dengan reply Masy.

arabella ~
tahit lembu?

Aimi dan Pakcik Hashim ~
orang Malaysia kan suka bercerita.

sharamli said...

ay0k..abeh la k0..

stormz said...

aku pn ade baca artikel psl tu

ama said...

pendeknya artikel. haha

hani said...

taknak. nanti aku gelap macam ko! hahahahaha :P

❀ JLaa KiMStER ❀ said...

nk kate tipu..tp mcm dh ter-influence ngan dakyah tu.

skang ni terus pangkah milo. minum cadbury choco ajek. akakaka..siyes terbayang2 je kalu nk minum milo

k.e.r.i. said...

sharamli ~
tak habis lagi. ada je ni.

stormz ~
kan? femes kot artikel tu.

ama ~
pendek pun artikel jugak kan.

hani ~
hahahaha. celaka!

jlaa kimster ~
owos, cadbury choco terus.
kaya kaya.

 
Template by suckmylolly.com - background image by elmer.0 - edited by k.e.r.i.