Sunday, January 24, 2010

deym...

Sabtu minggu lepas outing bersama-sama Semy dan Shepha. rancangan asal mahu naik Menara KL, tapi deym, tiket harga RM38. takleh nego-nego. niat dibatalkan sahaja berikutan poket tak berapa nak tebal.

jadi, alang-alang menyeluk pekasam biar sampai ke pangkal lengan, kami hanya menembak di bawah saja. sekurang-kurangnya ada bukti dah sampai kaki Menara KL. heh!

Photobucket

Photobucket

turun dari bukit, kami naik shuttle van. masa naik dah menapak lalu jalan hutan mana entah, krem kaki. lepak dekat pondok guard menara KL, amek-amek gambar sikit, cuci-cuci lens, lens buat hal pulak. deym lagi.

Photobucket

Photobucket

lens buat hal, outing tak berapa menjadi. nasib lah Semy bawak dia punya lens 50mm. boleh jugak ambil 2 keping gambar kat atas.time hujung bulan ni lah lens nak buat hal. deym, pitih lagi.

13 tukang komen:

sharamli said...

kena tunggu p0ket tebal balik la ni...

sharamli said...

kena tunggu p0ket tebal balik la ni...

HEMY said...

lens yang mana buat hal? n buat hal macam mane?

shepha said...

comel lah yg pakai spek mata hitam tu.

ok bye

Masy said...

keri(a),pic akak yg ko snap dekat2 tu takde pon.. huhuuhhuuuhu

En. Bye said...

Aku dulu bepeluang gak naik.. (ado job kat atas tu) FREE plak tu! huhuh! selonot!!

♠ y.a.n.i.e putrajaya ♠ said...

tunggu masa jer ni nak outing dengan dak keri....

suara dah macho dah dalam phone ari tu

hahhahhaha [kasi puji sket]

seepot seedot said...

yie..
naik wktu pg la free...

mu naik sama dgn org msuk keje kat Menara KL tu...

confirm free!

Kuwe said...

nego nego?


apa ingat naik kltower macam nak beli anggur kat pasar malam.


heh.

moment said...

aku naik time bday aku last 2yrs..

mmg kene budget dulu la..huhu

k.e.r.i. said...

sharamli ~
tunggu tunggu tunggu

hemy ~
aku ada 1 je setakat ni.
dia vibrate tak henti-henti.

shepha ~
spek mata hitam tu memang comel.

masy ~
tu posing untuk wafa je. haha.

en.bye ~
berangan lah aku nak dapat job atas tu.

yanie ~
ces, aritu ajak deting sumbung. LOL

seepot seedot ~
ye ye je mung rino!

kuwe ~
maksud gua harga untuk IC-holder la ngoi.

moment ~
nanti seperaiskan untuk aku plak.
haha

lin said...

性愛自拍,美女寫真,亂倫,戀愛ING,免費視訊聊天,視訊聊天,成人短片,美女交友,美女遊戲,18禁,三級片,自拍,後宮電影院,85cc,免費影片,線上遊戲,色情遊戲,日本a片,美女,成人圖片區,avdvd,色情遊戲,情色貼圖,女優,偷拍,情色視訊,愛情小說,85cc成人片,成人貼圖站,成人論壇,080聊天室,080苗栗人聊天室,免費a片,視訊美女,視訊做愛,免費視訊,伊莉討論區,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,維克斯論壇,情色論壇,性感影片,走光,色遊戲,情色自拍,kk俱樂部,好玩遊戲,免費遊戲,貼圖區,好玩遊戲區,中部人聊天室,情色視訊聊天室,聊天室ut,成人遊戲,免費成人影片,成人光碟,ut聊天室

鳳梨酥Blue said...

徵信社,尋人,偵探,偵探社,徵才,私家偵探,徵信,徵信社,徵信公司,抓猴,出軌,背叛,婚姻,劈腿,感情,第三者,婚外情,一夜情,小老婆,外遇,商標,市場調查,公平交易法,抓姦,債務,債務協商,應收帳款,詐欺,離婚,監護權,法律諮詢,法律常識,離婚諮詢,找人,追蹤器,GPS,徵信,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信社

 
Template by suckmylolly.com - background image by elmer.0 - edited by k.e.r.i.