Wednesday, February 3, 2010

aik, dah Februari dah?

rasa macam dah lama tak update blog. blog orang-orang yang aku link kat sebelah kanan ni pun macam dah lama tak buka. dari Isnin sampai Jumaat, hari-hari sibuk. langsung tak sempat nak update blog, baca blog, buka facebook apa semua. twitter lain cerita lah. buka Echofon, taip taip taip, update. aku sync-kan twitter dengan facebook. jadi faham-faham jer lah kalau aku update status facebook tapi tak balas komen.

hari-hari balik kerja dah tak nampak batang hidung matahari. time-time sibuk macam sekarang (atau buat-buat sibuk?), biasa lah keadaan macam tu. macam bos aku cakap lah, "it does not mean we are hardworking if we go back late".

balik rumah pun bukan boleh atas-talian. P1 W1max ni betul-betul buat aku rasa macam nak pergi bom HQ dia kat PJ sana. asyik duk berkelip merah aje kerjanya. kalau berkelip oren tu nasib baik sangat lah. itu pun lembab nak mampus. nak loading Google pun kena tunggu 'pa ceroh'.

kalau tak boleh nak ber-atas-talian, layan movie aje lah. stok movie banyak ni. GG musim 3 pun baru habis layan. kalau tak ada mood nak layan movie, layan ikan pun menarik jugak. agak-agak dah lenguh mencangkung depan akuarium, masuk tidur. habis cerita.

ikan-mickey-mouse

nota-kaki-kiri : apa nama ikan kat atas ni? kalau kau pandai kau jawab.
nota-kaki-kanan : laju pulak internet malam ni, dah tak pakai 'P' ke? LOL

18 tukang komen:

moment said...

ada bakat membebel nih...
hehe

nis n4d (*_~) said...

terok benor ek p1wimax.... ew...
seb baek la aku xkorbankan bband aku.....

hanie said...

dgn wa pn dh lame x gaduh..apa cerita?


hahahah~

silentshutter said...

abe keri wes, lamo bebenor xupdate,haha..neyh kua gn BIG kowg xajk pn kan,haha..xpe2,huhu..neyh ble nk outing ag neyh aku da bhsan da ni, thaipusam aritu pn aku xg,huhu..

Chaireel Azizee Mohamed @ Ayub said...

GG = gossip girl?
pergh...aku dah mula ikut jejak ko weh...hahahaha...ciss...

GG = gangguro girl?
yang ni ada yg baru ke?hahaha

Sharif John said...

Cantek2 la gamba yg lu ambik bro... bagi kamera tu kt wa... hadiah desday wa hehe

S.I.T.I said...

oo..sudah ada belaan ye skrg? bukan ikan guppy ke tu?

Masy said...

ikan emas

dpt duit ke bg jawapan neh hehe

k.e.r.i. said...

moment ~
semua orang ada kut.

nisnad ~
berukben pun sama je perangainya.

hanie ~
gua tak boleh online, cam mana tu bai?

silentshutter ~
adik wes, gua punya lens rosak.
cam mana mau outing? haha

chaireel azizee ~
dua-dua gua sebat.

sharif john ~
gua kasi lu, nanti besday gua lu kasi gua nikon d90, ok? :p

s.i.t.i. ~
ikang guppy bela gok. tapi hok ni bukang ikang guppy.

masy ~
kak, hint dah terang-terang aku kasi tu.
ahahahaha.

Shepha said...

ikan bilis ramiza

HEMY said...

tak setel lagi wimax ko? ari tu aku kena cmtu..aku call...smpi skang tak attend..tp pas call ijau..

skang surfing slow skit...aku call lg..tepon opis kan..lepas guruh kuat ari tu poblem plak

Lang Legar said...

aku ingat pasni ko pancing lak ikan dalam akuarium tu bila bosan..

catch & release haha...

rAmiZa.mY said...

@keri~ aku pun musykil knape p1 ak dok bkelip merah..naseb sgt de bkelip ijau, pastu keli merah blk..

@shepha~ shadap ah!

nuyuljana said...

akuarium punya besar, ikan sekor je ke?

k.e.r.i. said...

shepha ~
ahahaha. i likeee

hemy ~
P1 = Problem 1

lang legar ~
bagus idea kau.
ikan aku dah besar dah ni.

ramiza.my ~
kat rumah kau pun kelip merah jugak ke?

nuyuljana ~
sekor tu je yang gila posing.
lain-lain semua malu-malu ikan.

Liliyuli said...

sape suh ko pakai P1 tu...haaa..padan muka.

Shepha said...

rumah ramiza bukan kelip merah.KELI merah.bace balik.dia mmg ade sumthing dengan ikan rasanya.

k.e.r.i. said...

liliyuli ~
dah P1 je paling ok dowh.
nak harapkan streamyx?
TELEKOM pemalas nak pasang line.

shepha ~
KELI merah, KELISA biru.
memang sumthing.

 
Template by suckmylolly.com - background image by elmer.0 - edited by k.e.r.i.