Tuesday, December 29, 2009

bertukar?

kadang-kadang bosan jugak tengok mende alah ni. sama je sejak tahun lepas. nak tukar kang rugi pulak rasanya sebab setakat ni takde lagi orang lain guna yang serupa dengan aku. tak nak tukar kang, rasa nak tukar. alang-alang nak masuk tahun baru ni, ambik la feel nya sekali. haha.

aku rasa nak tukar template blog ni lah, amacam?

13 tukang komen:

HEMY said...

elok lah tu..cari yg ceria skit..ko kn byk foto..gunakan sebaiknya..hehe

de_are_na said...

bagus2 tukar2..hahaha

S.I.T.I said...

Selamat bertukar!
Kire seiring dgn azam barulah ye?

sharamli said...

xyah weh..xyah...

sharamli said...

xyah weh..xyah...

Ahmad Azrin Aziz said...

jangan.. template ni dah jadi identiti lu brader..

♣ haNie ♣ said...

xyah tukar. edit je la sket.
tukar font ke.
dan jangan nk letak segala mende merepek plk.

XD

shepha said...

letak gmbr aku banyak2.

nuyuljana said...

blog lu ni berat ke portal koperat dow.

macam org kerajaan.

hahaha.

lu programmer kan?

Masy said...

tukau je

Kuwe said...

peel tukar templet nih kerjaan orang tino.

k.e.r.i. said...

hemy ~
takleh mie. sebab aku tak isytihar blog aku as photo blog pun. haha

de_are_na ~
bagus eh kalau tukar?

s.i.t.i. ~
gitu lah lebih kurang.

sharamli ~
bagi 10 sebab.

ahmad azrin aziz ~
itu lah. gua pun fikir macam tu.

hanie ~
edit eh? boleh dipertimbangkan.

shepha ~
tak banyak lagi ke gambar ko dalam blog aku ni?

nuyuljana ~
ha'ah. gua programmer.

masy ~
kalau gua rajin, gua tukau.

kuwe ~
kadang-kadang bro. lu selalu matikan angin gua lah.

pisey said...

ni dah cool n simple.tapi tukar pun apa salahnya.

apa2 yang bisa tenteramkan hati itu.ahahah.

 
Template by suckmylolly.com - background image by elmer.0 - edited by k.e.r.i.