Friday, December 11, 2009

memang takde pengalaman!

sekarang aku tengah atas-talian kat rumah Johan.
sebab? sebab rumah aku takde internet.
ini semua P1 W1max punya pasal.
gebang dalam iklan tv pung pang pung pang.
bila dah ramai orang pakai, mula lah konjested.
sudahnya, aku tak boleh atas-talian kat rumah.
macam haram.

20 tukang komen:

♣ haNie ♣ said...

hahahahahhaha!!
padan muka!

::: ReActivate ::: said...

::: baru bukak bisnes, kurang pengalaman, mesti byk problem.. tapi bagi peluang kat depa, maybe lama kelamaan semuanya akan ok & lancar mcm kes streamyx, maxis & celcom broadband masa mula2 bukak bisnes.. mcm2 hal [huhu].. walopon skrg pon ada masalah, tapi ramai gak pelanggan yg puashati.. 'atas talian' tuh amende tu? [hehe] curik line ke apo tu? atau lepak rumah member sbb kat situ ada line? P1W1max ni kalo kat area rumah aku di johor ni, mesti konpom takdak line [huhuhu].. potong jangan tak potong!!!
~ salam Maal Hijrah bro :)

ezam said...

anything yg wire-less tak akan secompatible n sestable wired connection....

broadband akan lemau kolo tinggal di tingkat 6 dan ke atas.....

streamyx xde fair usage policy as in broadband baideway....



ikhlas,
pekerja telco kuning

k.e.r.i. said...

hanie ~
cilakak lu!

ReActivate ~
bukan nak bagi peluang sangat. kat rumah tu takde line tepon lagi. terpaksa ar pakai P1-macam-kimak ni.

ezam ~
hajat di hati memang nak pasang streamyx.
T_T

l.i.f.e said...

kan dah ada iklan yg 'sound' jgn potong tu kan? pesal tak dengar cakap dia :)

sharamli said...

tu la..pengaruh iklan kuat sgt ni...

sharamli said...

tu la..pengaruh iklan kuat sgt ni...

HazirahMahadzir said...

sebab tu aku pencinta Streamyx!
:D

tasekM said...

celcom berukbeng la ok... he he.


.

Tak Lawak said...

jangan potong lagi la..wakaka

.mek.mizah. said...

aku pakai digi kurang pemes ok jek.hahha

♥miszluna™ said...

huuu



no komen

Masy said...

sibbaik gue guna opis nye je hoho

FarEast said...

ye ke? hehe ... aku pakai celcom broadband je ... hehe

Seyn said...

paduka seyn kembali berblog!

HEMY said...

siyes??aku pakai wimax so far ok. time dia cap je slow..tp data related web ok..streaming je out

ko tgok kat map kawasan liputan dia..ko nye umah or area kat tengah2 or tepi2 liputan

aku ada bgtu kat entri aku..wimax ni subscribe kalau betul2 kat tengah je..tepi2 kalu mmg la kena letak kat piring astro modem ko..ahahaha

Kuwe said...

aku pakai strymx.

amacam.

dengki?

k.e.r.i. said...

l.i.f.e. ~
macam mana nak potong kalau bendanya takde. haha

sharamli ~
gua bukan jenis cepat terpengaruh weh.

HazirahMahadzir ~
streamyx cintakan kau tak?
haha

tasikM ~
coverage celcom berukbeng macam beruk kat sini.

Tak Lawak ~
takde potong-potong. buang terus.

mek.mizah ~
tempat-tempat terpencil takpe lah.
haha

miszluna ~
tak yah komen.

masy ~
tenet opis memang terbaik. haha

FarEast ~
celcom tak berapa ok kat sini.
siput babi lagi laju.

seyn ~
baru potong jugak ker paduka?
haha.

hemy ~
liputan ok.
aritu pemancar dia tumbang.
katanya lah.

kuwe ~
lasung dok weh.

mun_mradz said...

tu la ko keri...tak potong gatal gi potong! ha kan? tengok aku pakai celcom brodben...sekali seminggu pun susah di nak baut hal...tmbh lg pkai stimix..lg cool bro...

miSs dee 4 dino said...

b4 P1 W1max nie jd sebutan, dlm bulan jun 2009..aku ade gi course instructor CCNA..aku nye instructor time tuh ade explain kat kitaorg pasal P1 W1max nie which is aku wat kesimpulan : xyah pakai..hahaha

 
Template by suckmylolly.com - background image by elmer.0 - edited by k.e.r.i.